Димитър Бербатов е най-прочутият БГ двойник на световна знаменитост, а

...
Димитър Бербатов е най-прочутият БГ двойник на световна знаменитост, а
Коментари Харесай

Бербо с двама двойници! Кристиано Роналдо и Дани Златков като две капки вода СНИМКИ

Димитър Бербатов е най-прочутият БГ двойник на международна звезда, а и самият той си има родно известно име, с което в последно време го оприличават, написа " Телеграф ".



Двамата фамозни двойници на Бербо са холивудският ас Анди Гарсия и българският му сътрудник Бойко Кръстанов. Още от времето, когато футболистът риташе в „ Тотнъм “, все го сравняваха с Гарсия, а през 2007 година тв предаване съпостави двамата и за целия свят това стана публично.

Самият Бербатов постоянно си пускаше фотоси, които го оприличаваха на артиста от ролята му в „ Кръстникът III ”. Преди пет години двамата се срещнаха и в живота. Направиха си фотоси, размениха си и похвали. А Бербо предложения Гарсия да му пристигна на звездния мач в София, където трябваше да играе против тим, предвождан от португалската звезда Луиш Фиго. Гарсия доста бе заинтересован от концепцията, само че се наложи по това време да бъде на фотоси на другия завършек на света. Все отново звездата от кубински генезис дойде на фотоси у нас в края на 2021 година и остана удивен от страната ни. Особено от един махленски музикант, който го трогна с осъществяване на мелодията от „ Кръстникът “, само че това към този момент е друга история.

Освен американския си двойник, Бербо има и български подобен. Митко се припозна в артиста Бойко Кръстанов. Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която демонстрира на кой български артист приличаш. Той беше споделил малко видеостори, отговарящо на въпроса „ На кой български артист приличаш? “. След няколко секунди промяна на най-известните лица от родното кино и спектакъл, най-после над главата му се появи фотография на Кръстанов. Футболистът явно се е зарадвал на резултата, защото го обнародва обществено. След това добави, че и Башар Рахал от дълго време бил забелязал приликата сред двамата.

365 дни

Всъщност още веднъж се заприказва за двойниците у нас и по света, когато неотдавна италианската и холивудска звезда Микеле Мороне дойде да снима тук и си пусна фотография с Димитър Илков, който е освен негов дубльор, само че и двойник. Илков нашумя с ролята си в сериала „ София денонощно “ по NOVA. Пред „ Телеграф “ Димитър разкри, че е станал доста непосредствен с италианеца и се разбирали прелестно. Микеле Мороне закупи международна популярност с ролята си във кино лентата “365 дни ”. Италианският актьор беше у нас за фотосите на фантастичния трилър с работно заглавие “Подчинение ” и с Меган Фокс в основната женска роля.
Коса

Още с първата си огромна изява у нас в сериала „ Стъклен дом “ Калин Врачански стана прочут със сравнението, че е българският доктор Хаус. Английският артист и музикант Хю Лори и Врачански в действителност имат удивителна аналогия. Няколко години по-късно, в предаването „ Като две капки вода “ по NOVA, Калин тегли ролята точно на своя холивудски двойник. Самият той разкрива, че в началото е помислил, че е някаква смешка, само че след това се оказва, че е една в действителност странна случайност. За него било доста занимателно да играе сътрудника си.

Друг артист, Явор Бахаров, също е сравняван със международна звезда - испанския музикант Даниел Дихес. Последният се прочу у нас с присъединяване си на Евровизия, където обаче не реализира изключително огромни триумфи. Но той пък стана единственият участник в състезанието, на който два пъти му е разрешено да пее на финала една и съща ария. Това се случи в Осло на 29 май 2010 година, до момента в който Дихес пееше, на сцената се качи фамозният подбудител Жауме Маркет и Кот, прочут още и като Джими Джъмп, който прекъсна шоуто. Така Дихес още веднъж извърши всичко изначало след края на сътрудниците си. Бе класиран 15-и от 25 финалисти. Що се отнася до Бахаров, към този момент няма данни къдрокосият артист да се готви да пее нито на Евровизия, нито на друго публично събитие.

Икони

Българската Марлене Дитрих – по този начин назовават от време на време Койна Русева. Още от студентка във ВИТИЗ тя е сравнявана с холивудската звезда от немски генезис. Дори един път на церемонията по раздаването на театралните награди " Аскеер " Русева се появява на сцената, облечена във съдбовно алена рокля и с цигара - съвсем като Дитрих.

Гергана Малкоданска, която е синоптичка по NOVA, поразително наподобява на друга холивудската икона - Никол Кидман. Много пъти по улицата е била бъркана с актрисата. Дори постоянно й се е случвало по улицата да я припознават и да я заговарят на британски, като се обръщат към нея с името Никол, споделя самата тя.

Гол
 
Най-приличащият си двойник на именитата футболна звезда Кристиано Роналдо се оказа българин и също риташе футбол. Става въпрос за Даниел Златков, само че той за разлика от португалския си сътрудник предпочиташе не да е нападател, а бранител. След като престана да играе футбол, Златков мина в бойните спортове. Англичани го сложиха в челото на ранглиста за най-хубави двойници, а испанци го снимаха в реклама, и то тъкмо в ролята на Кристиано.

Елвис

Цветелин Атанасов е бил на 8 години, когато родителите му донасят от Англия двоен албум с шлагери на Елвис Пресли, който се оказва предопределен за живота и кариерата му. Още от възпитаник той стартира да се прави на Краля на рока – Елвис, като сполучливо пее неговите песни. Печели няколко състезанието за млади гении, само че огромният му триумф идва на интернационалния конкурс за двойници на Пресли през 1993 година, когато всред 200 участници го афишират за най-хубав млад двойник на именития реализатор, а персонално кметът на родния град на Елвис го удостоява със званието " почетен жител на Топилоу, Мисисипи “. До през днешния ден Цецо си остава приет като един от най-хубавите двойници на Елвис.

Съседка

Алекс Богданска също откри своята двойничка. И Севал Сахрин е модел, само че е от южната ни съседка. Преди няколко години туркинята завоюва първо място на състезанието за хубост „ Мис Турция 2018 “. А самата Богданска твърди, че я оприличават още на холивудските актриси Натали Портман и Гал Гадот. Феновете й обаче са безапелационни, че най-вече си наподобява с миската от Турция.

Барби

Илиян Илиев стана известен още като дете модел, откакто завоюва редица трофеи от състезания за хубост в България и чужбина. Той е единственият българин, който е сравняван с мъжката версия на куклата Барби – Кен. Парагвайско списание го сложи на 37-о място в световна ранглиста за най-красивите модели за 2012 -а, а година по-късно японско списание дефинира Илиев като един от моделите с най-симетрични лица в света. Момчето твърди, че няма никакви пластични интервенции и всичко по него е естествено, с изключение на удължената коса.

Синът на Блатечки негово копие

Синът на Асен Блатечки и Диляна Попове е безусловно копие на татко си, кълнат се почитатели.

Малкият Борил е умаленият Асен. Детето споделя, че мечтае да стане артист като родителите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР