Диляна Попова с любимия си мъж на тузарска почивка, сърцето

...
Диляна Попова с любимия си мъж на тузарска почивка, сърцето
Коментари Харесай

Дилянa Πoпoвa c любимия cи мъж нa тyзapcĸa пoчивĸa в Малдивите, моделката показа прелести

Диляна Попова с обичания си мъж на тузарска отмора, сърцето й сега принадлежи на сина й Борил.

Tя се похвали с доста фотоси от следващата си първокласна отмора на Малдивите. И в случай че някой се запита с кой мъж моделката разпуска в тузарската дестинация, то отговорът е монотонен? Моделката е в компанията на единствения мъж, на който принадлежи сърцето й. А това е обичания й наследник Борил. Плод на греховната й връзка с артиста Асен Блатечки.

Хлапето и неговата грижовна мама са се отдали на плажни завършения в екзотичната островна страна. Диляна както доста от бг звездите по измежду зима подари на себе си и на дребния една приятна почивка в топлата страна. Далеч от студовете у нас настъпили в края на сезона. Снимките, които актрисата разгласява в обществената мрежа ще ви разтопят от трогване. Мама и наследник показват какъв брой доста се обичат. Те непрестанно са дружно и си разменят неповторими нежности.

Каквито могат да си подарят единствено една майка и нейното дете. Диляна Попова демонстрира съвършена форма на плажа. По бански моделката наподобява зашеметяващо. А когато очарователното й хлапе си игра с други деца на плажа актрисата се отдава на чисто новото си занимание. С което поддържа ослепителната си визия. Младата майка от скоро е запалена по подводното гмуркане, предават от електронното издание missbloom.bg.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР