Диляна Попова редовно изкушава социалните мрежи с перфектна фигура и

...
Диляна Попова редовно изкушава социалните мрежи с перфектна фигура и
Коментари Харесай

Диляна Попова разкри дълго пазена тайна

Диляна Попова постоянно изкушава обществените мрежи с съвършена фигура и юношески тип, а метода да реализира всичко това несъмнено ще подразни огромна част от родните хубавици, за които лягането под скалпела е наложително за сходен краен резултат.

Да, но не! Нито е наложително, нито даже целесъобразно, изключително в случай че разберете по какъв начин реализира забележителния си външен тип една от най-големите родни хубавици. Разбира се, мъжът до нея доста способства за прелестните резултати на синеоката брюнетка, а някогашният й Блатечки може единствено да съжалява, че я изпусна.

Изкусителната моделка залага на непоколебим режим и желязна воля, с цел да наподобява по този начин, че всеки да притаява мирис, откакто я види. Оказва се обаче, че тя напълно не разчита само на положителните си гени по тази причина, само че и не залага на опитни хирурзи. Поне три пъти седмично тя посещава фитнес залата, където се поти над уредите по два часа. Редовно разпуска и с бокс, за който има персонален треньор.  " Строг е като преподавател, стяга ме и ме окуражи ", разяснява хубавицата, написа " Уикенд ".

Когато забележи, че е леко напълняла пък, синеоката брюнетка незабавно понижава порциите и внимава с какво се храни. " Благодарение на спорта си разрешавам да похапвам, каквото обичам, само че стигне ли се до събаряне на някой и различен кг, стартирам спазването на простоват и ефективен режим - фитнес и лунна диета ", разкрива Попова.

Тя от години не употребява месо, единствено риба. Обича още зеленчуци и сирена. А когато е в режим на намаляване, изцяло изключва въглехидратите.

" В началото нямах желание да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че се усещам по-добре. Мое бивше гадже не ядеше месо - около него и аз се възпламених ", споделя Попова, която в това време разкрила и забавна книга за храненето, от която научила доста. С кръвна група А+ схванала, че най-подходящи за нея са рибата и яйцата.

" Съобразявам се и с цикъла на Луната – стартирам диета, когато тя понижава. За една седмица дружно с тренировките, смъквам 2-3 кг ”, твърди звездата. Лунната диета й оказва помощ още зa пpeчиcтвaнe. " Така се изхвърля непотребното количество вoдa в opгaнизмa, ĸoeтo ни ĸapa дa ce чyвcтвaмe пoдyти и oтeĸли. Cъвeтвaм гopeщo дaмитe дa я изпpoбвaт пoнe вeднъж, peзyлтaтитe cи cтpyвaт ", ĸaтeгopичнa e ĸpacaвицaтa.

 undefined

Попова споделя още, че режимът й включва две хранения дневно. Cyтpин зaĸycвa овесени ядки с банан или различен плод, следобяд хапва салата или омлет със зеленчуци. Обикновено го прави към 17-18 часа. Не яде късно вечер, тъй като й става тежко.

Що се отнася до кожата, Диляна се доверява на експертите в известна клиника, които се грижат за лицето й. Тя е рекламно лице на центъра за хубост и множеството процедури й излизат без пари. Манекенката е признавала, че преди време си е поставяла хиалуронов филър в устните, само че не харесала резултата и го разградила. Сега обаче още веднъж си е слагала, само че по-прецизно.

41-годишната красавица е споделяла също и една много забавна и елементарно приложима бабина рецепта, с която поддържа кожата си блестяща и сияйна. И не - тя не е обвързвана със скъпи кремове или замесване на каши с артикули от кухнята. Нужна е само доста студена вода.

Всяка заран манекенката измива лицето си 12 пъти с ледената течност. После прави лек масаж и нанася хидратиращ крем. И е безапелационна, че този способ работи безотказно, тъй като студената вода свива порите и освежава лицето.



Хубавицата не крие също, че има нов мъж в живота си от две години - заможният ресорантьор Лъчезар Захариев, с който се чувствала още по-енергична и щастлива. С него се залюбила малко след окончателната й разлъка с Асен, само че в действителност двамата се познавали от дълго време. Бизнесменът от много време проявявал интерес към нея, само че тя погледнала на ухажването му с други очи чак след разлъката с Блатечки.

" С Диляна имаме естествени връзки поради детето. Няколко пъти сме се разделяли и събирали. Когато една чаша се счупи, след това е мъчно да бъде залепена ", по този начин пък разяснява връзките си с хубавицата Блатечки, който също има нова обич в живота си.



" Да, дружно сме с Лъчезар от две години и съм щастлива. Само това мога да кажа, тъй като постоянно съм избягвала да се издават детайлности за персоналния си живот. Просто в този момент съм освен обичана, само че и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да реализираме, точно това успокоение. Може би повода е в характерите, не знам… ", коментирала е Попова за мъжа до себе си. И не е пропущала да означи, че досега не е сключвала брак, защото не има вяра в брачната институция. Но дали със Захариев няма да се види и като младоженка, единствено времето ще покаже.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР