Дилън Спраус, единият от популярните холивудски близнаци, направи важна крачка

...
Дилън Спраус, единият от популярните холивудски близнаци, направи важна крачка
Коментари Харесай

Щастливото събитие на Барбара Палвин и Дилън Спраус

Дилън Спраус, единият от известните холивудски близнаци, направи значима крачка в живота си. Преди дни, артистът, прочут с присъединяване си във филмите на Disney Channel и сериалът " Приятели ", е споделил заветното " да " на своята дългогодишна другарка - моделът Барбара Палвин.
 Какво се случва с Коул и Дилън Спраус - известните близнаци от
Какво се случва с Коул и Дилън Спраус - известните близнаци от " Приятели "

Когато славата те застигне още в детските години

Сватбеното празненство се е състояло в родната на Барбара Унгария. Според локалното издание Bors Online, събитието се е провело през миналия уикенд, покрай унгарската столица Будапеща.

29-годишната Барбара и 30-годишният Дилън се срещат през последните пет години, откакто се срещат през 2017 година През март Палвин блесна с диамантен годежен пръстен на филмовия фестивал " Мамут ", само че не удостовери, че възнамерява женитба. И по този начин, след месеци на спекулации, предишния месец двойката най-накрая удостовери годежа си пред списание V Magazine, за което снимат и любопитна фотосесия.

" Ние градим нашата история ", сподели Барбара пред изданието. " И съм доста щастлива, че в последна сметка вършим всичко по нашия метод. "

Барбара и Дилън са една от дребното постоянни двойки в Холивуд. Моделът на нееднократно обществено е споделяла, че е намерила " съвършения човек " в лицето на Спраус.

През 2019 година в диалог със списание W Magazine Дилън пък споделя по какъв начин са се срещнали.

Той си спомня, че е изпратил известие на хубавицата в Instagram, откакто тя инцидентно го е последвала в приложението. Веднага се опитал да провежда среща, само че отговорът ѝ лишил повече време от предстоящото. " Тя не ми отговори в продължение на цели шест месеца ", спомня си артистът.

Но в последна сметка е тази, която прави сериозната крачка, откакто през 2018 година отпътува чак в Китай, където по това време Дилън снима филм. Тя описа пред People, че той незабавно е бил подготвен да стартират връзка, до момента в който тя е имала известни запаси. " Но най-после си споделих: какво пък толкоз. Няма мъж, който обичам повече от него, а той ми дава всичко, от което се нуждая. "

Впоследствие двойката удостоверява публично връзката в Instagram през август, 2018 година и вършат дебюта си на аления килим на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември, същата година. Следващата година стартират да разделят един покрив и Барбара се среща с брата близнак на Дилън -.
 Барбара Палвин е новият ангел на Victoria's Secret
Ето кой е новият секси модел на Victoria`s Secret

Барбара Палвин ни взима акъла

Преди да се срещне с Барбара, Дилън има дългогодишна връзка с Дейна Фрейзър, която също е модел. Те са дружно в интервала 2013 година до 2017 година

Що се отнася до Барбара, тя също е имала няколко обществени романса, единият от които е с музиканта от One Direction Найл Хоран, напомня Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР