Диетоложката на звездите Енджи Касабие се окичи с титлата „Знаменитост

...
Диетоложката на звездите Енджи Касабие се окичи с титлата „Знаменитост
Коментари Харесай

Енджи Касабие стана знаменитост на годината

Диетоложката на звездите Енджи Касабие се окичи с купата „ Знаменитост на годината “ по време на първото издание на оценките, раздавани от уредника Християн Гьошев, в столичен клуб.

Чаровната русокоска, в чийто лист с клиенти влизат имена като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, завоюва премията си в категорията „ риалити звезда “, откакто се включи в любовния сезон на „ Вип Брадър “ предходната година. Сред отличените в границите на „ Знаменитост на годината “ бяха и актьорите Орлин Павлов и Саня Борисова, които се разписаха с присъединяване в третия режисьорски филм на Ники Илиев „ Нокаут, или всичко, което тя написа “.

В категорията „ мис “ пък победи Мис Свят-България Вероника Стефанова. Само преди броени дни хубавицата се завърна от второто си следващо присъединяване в Седмицата на модата в Милано, където си завоюва, както благосклонностите на експертите на терен, по този начин и предложения за ревюта в Истанбул и оферти за фотосесии. Макар че не се класира на финала на Мис Свят в Китай през ноември, тя се разписа със самобитен триумф с благотворителната си идея.

Със задачата да предизвиква млади девойки да не избират лесния път към отслабването тя се заема преди години, откакто сама изживява от първа ръка трънливия път на възобновяване от заболяването. Каузата й съумява да трогне журито на „ Мис Свят “, а самата председателка на състезанието Джулия Морли предлага съдействие на Стефанова за построяването на интернационален дом за страдащите от хранителни разстройства у нас.
Списъкът с останалите наградени на „ Знаменитост на годината “ се добавя още от Анелия, Ася Капчикова, Ваня Червенкова и звездният пиар Атанас Лазаров
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР