Диетологът Олга Кораблева посочи, че ежедневната консумация на извара има

...
Диетологът Олга Кораблева посочи, че ежедневната консумация на извара има
Коментари Харесай

Диетолог разкри идеалния продукт за отслабване

Диетологът Олга Кораблева уточни, че ежедневната консумация на извара има удобен резултат върху положението на костите, черния дроб, мускулите, а също по този начин възстановява съня и оказва помощ да стопите непотребните килца.
Според специалиста изварата е богата на триптофан, аминокиселина, която облекчава безсънието, тревогата и депресията. Продуктът също по този начин съдържа доста калций и фосфор.
„ Като я включите в диетата си ще се отървете от проблеми със зъбите, костите ви ще станат по-силни, а ноктите и косата ви ще наподобява по-добре ", споделя тя.
Диетологът показва още, че изварата засища бързо глада. Това се дължи на обстоятелството, че в 100 грама от продукта има 9 % мазнини и 16 % протеин.
„ По този метод евентуално няма да можете да преяждате. И най-вероятно с извара в менюто ще ядете даже по-малко храна от нормално “, споделя Кораблева,
Тя прибавя още, че продуктът съдържа и аминокиселината метионин, която форсира метаболизма на мазнините и намалява неприятния холестерол в кръвта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР