Диетите не са най-добрият начин за отслабване: многобройни проучвания потвърждават,

...
Диетите не са най-добрият начин за отслабване: многобройни проучвания потвърждават,
Коментари Харесай

6 навика, които ни пречат да отслабнем

Диетите не са най-хубавият метод за намаляване: многочислени изследвания удостоверяват, че даже най-щадящите от тях въпреки всичко най-вероятно ще доведат до появяването на „ йо-йо резултат “, когато изгубеното тегло се върне след известно време и даже носи със себе си няколко непотребни кг. Но в случай че към този момент сте избрали този способ за намаляване за себе си, коства си да ревизирате: имате ли привички, които могат да унищожат резултата даже от най-строгата диета и да понижат всички старания до нула?
Лош и малко сън
 Отърви се от тези привички! Крадат силата ти! Отърви се от тези привички! Крадат силата ти!
Изтощени ли сте, не желаете нищо, непрекъснато тревожни и обезпокоени? Ясно разбирате, че енергийните запаси безусловно са на нула. Със сигур...
Липсата на сън е зложелател на здравословния метаболизъм, от положението на който значително зависи освен фигурата, само че и здравето. Мелатонинът е отговорен  за скоростта на метаболизма: в случай че в тялото липсва мелатонин, мозъкът приема това като знак за сериозна рецесия и за всеки случай, стартира да съхранява сила - в никакъв случай не се знае, внезапно гладни и ужасни времена. И да го убедиш, че всичко е наред и че можеш да се разделиш с запаси от мазнини е съвсем невероятно.
Закуската
Закуската е най-важното хранене. След изобилна, богата на протеини закуска, няма да имате потребност от закуски (основният зложелател на тези, които отслабват), а порциите за обяд и вечеря ще бъдат по-малки. Освен това не забравяйте, че точно храните, изядени преди обяд, тялото ни по-лесно се трансформира в сила, а не в мазнини.
Упражнения преди лягане
За вечерта е по-добре да оставите извършения за йога или пилатес. Сутрин тялото е доста по-готово да се раздели с мастните ресурси и да ги преработи в сила - само че вечер ще му трябват доста повече старания за същия резултат.
 10 неща, от които да се отървете напролет: възобновяване на силата 10 неща, от които да се отървете напролет: възобновяване на силата
Пролетта е време на динамичност, придвижване и смяна. Тези промени ще се случат освен към нас, само че и от вътрешната страна, на прочувствено и енергийно...
Пиенето на зелен чай
Ако съществено се занимавате с намаляване, изключете зеления чай от диетата си - най-малко следобяд. Заместете с чаша ментов чай: Чаят е съвършен за всеки, който желае да отслабне.
Яденето пред компютър, четене на книга или гледане на тв приемник
Разсейвайки се, до момента в който ядем, четем, сърфираме в обществените мрежи или гледаме телевизионни сериали, ние следим сигналите за засищане по-зле - и ядем доста повече, в сравнение с в действителност ни е належащо. Разсейването работи зле, до момента в който ядете - сами ще се изненадате какъв брой малко в действителност би трябвало да ядете, с цел да се наситите.
Сода, безалкохолни питиета и сокове
 Пет метода за справяне с разрушителните привички Пет метода за справяне с разрушителните привички
Всеки човек в даден стадий от живота си се пробва да се отърве от неприятните привички, само че без триумф тъй като не знае по какъв начин. С тези 5 метода се надя...
Несъзнаваната консумация на сладки питиета е неприятен табиет. Това е едно от нещата е да изключите от лезалкохолните питиета, в случай че желаете да отслабнете. Жаждата утолете с малко вода, сладката сода единствено ще утежни ситуацията. И в случай че желаете нещо „ вкусно “ - направете лимонада сами, това въобще не е мъчно. И като цяло пиенето на елементарна вода е значимо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР