Диего Симеоне коментира 10-годишнината от своето назначаване като треньор на

...
Диего Симеоне коментира 10-годишнината от своето назначаване като треньор на
Коментари Харесай

Чоло Симеоне с равносметка за десетилетието си начело на Атлетико

Диего Симеоне разяснява 10-годишнината от своето назначение като треньор на Атлетико (Мадрид) и си напомни по какъв начин е положил основите на своя сполучлив план отпред на " дюшекчиите ".

" Ще запомня всички футболисти, които минаха през клуба и по този начин дадоха опция да стигнем тези 10 години. Без поддръжката на клуба и без помощта на футболистите, които постелиха пътеката за тези след тях...треньорът не би могъл да стигне до такава степен, където се намирам аз сега. Благодарен съм най-много на играчите, тъй като те са тези, които ми разрешават да не преставам да ползвам моите хрумвания.
 Суарес напсувал Чоло при промяната
Суарес напсувал Чоло при промяната

Скандали при третата поредна загуба

С моя щаб сигурно не сме възнамерявали да останем толкоз дълго в клуба, тъй като живеем ден за ден. Още през цялото време напълно сме се посветили на протичащото се и ще продължаваме по този начин, до момента в който не напуснем Атлетико, тъй като все в миналото и това ще се случи. Преживените исторически моменти ще останат в паметта ни.

Ще излъжа, в случай че кажа, че съм си представял какво ще реализира с тима. Първото, което направих, беше да се срещна със състава. Помня, че беше много добър. Вкарваше доста голове, само че пък и допускаше много. Тогава си споделих, че обстановката е доста елементарна. Трябваше да се потрудим върху отбранителния аспект и груповата работа, тъй като тимът играеше добре. Възрастта на футболистите беше много добра също. Така се получиха нещата ".
 Гранада победи Атлетико (Мадрид) с 2:1 в Ла Лига
Крах за Атлетико (Мадрид) и Чоло Симеоне, Гранада също опустоши " дюшекчиите "

" Това е 4-та поредна загуба за тима на Диего Симеоне
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР