Диди се превърна в герой на собственото си новогодишно парти,

...
Диди се превърна в герой на собственото си новогодишно парти,
Коментари Харесай

Пи Диди стана герой на новогодишното си парти

Диди се трансформира в воин на личното си новогодишно празненство, което по мащаба и пищността си приличаше на миниконцерт.

На 31 декември артистът и продуцент бе хазаин на ваучър в имението си в Маями, където оказа първа помощ на пияна жена, която се бе спънала в мебелите му. Като добър наемодател звездата самичък се впусна да подвига и успокоява своята гостенка, която очевидно бе прекалила с алкохола и съвсем бе изпаднала в безсъзнание.

Случката обаче по никакъв метод не помрачи настроението на Диди, който не се отдели от дългогодишната си възлюбена – певицата Каси. За настроението на гостите се погрижи диджей Кейлд, а известният турски готвач Нурсет Гьокче правеше бургери и други вкуснотии за гостите. Сред тях бяха рапърът Джи-Изи и артистите Хелс, Фючър, Травис Скот, Теяна Тейлър, Габи Сидиби и 24-годишният наследник на Диди.

Точно преди 00:00 часа звездата се качи на покрива на къщата и подвигна тост на фона на зрелищни фойерверки: „ Нищо не може да ме направи по-щастлив от това да църкам обич и да чествам със фамилията и приятелите си. Наздраве за новата година! “

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР