Диана Димитрова публикува своя позиция във Facebook след изявлението на

...
Диана Димитрова публикува своя позиция във Facebook след изявлението на
Коментари Харесай

„Рецидивист с психични отклонения“: Диана Димитрова отговори на изявлението от Вергов

Диана Димитрова разгласява своя позиция във Фейсбук след изказването на Юлиан Вергов, с което той за първи път разяснява обвиняванията на актрисата в побой.

► 

„ Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден “ , стартира тя обявата си, в която назовава артиста „ рецидивист с психологични отклонения “.



„ По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре „ защитаван “ от закона “, написа още Димитрова.

С позицията си от сряда заран Вергов съобщи, че колежката му от „ Откраднат живот “ е изпращала обезпокоителни известия на неговото дете , 15-годишната тогава Алена. Отричайки това изказване, в обявата си актрисата разказва случай, в който Вергов я е помолил да се срещне с 13-годишна щерка на техен сътрудник в домашна конюнктура.

„ Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 година Отидох. Подарих ѝ две от детските книги, които съм рисувала. И това има по какъв начин да се потвърди. Ако аз съм това, което той се пробва да ме изкара през днешния ден, за какво ме праща при дете? Всеки естествен човек би се усъмнил в грозните му думи “, споделя Димитрова.

Относно позицията на Вергов, която идва съвсем 4 месеца откакто Димитрова разгласи, че ще съди насилника си, тя написа: „ Когато човек е открит и почтен излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам. “

Актрисата приключва обявата си, разяснявайки изявлението на Захари Бахаров във Фейсбук, с което той поддържа Юлиан Вергов. Актьорът от „ Под прикритие “ и „ Войната на буквите “ написа: „ Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето ѝ. “

По този мотив Диана Димитрова декларира: „ Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи поради един урод. “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР