Диамантите са завинаги, те са най-добрият приятел на едно момиче,

...
Диамантите са завинаги, те са най-добрият приятел на едно момиче,
Коментари Харесай

23 бижута, които харесахме от Седмиците на модата

Диамантите са вечно, те са най-хубавият другар на едно момиче, само че даже без диаманти, хубавите бижута остават с нас сезон след сезон и ни карат да се усещаме специфични. Дори в случай че считаме да прекараме зимата, облечени в необятен пуловер и работейки от у дома, едно открояващо се колие незабавно ще ни накара да се почувстваме изискан.

Затова трендовете в бижутерията се сменят по-бавно от тези в модата, изключително тази година. На подиума видяхме познатите от предходни сезони едри, само че семпли огърлици – вериги, като в пролетната сбирка на, или пък максималистични, като тези на, които съчетават няколко огърлици и цветни мъниста.



Видяхме и доста от бохемските бижута с етно детайли или мидички, като че ли въодушевени от всеобщия блян за свободното пътуване и лято, прекарано на някой другоземен морски бряг. Перлите също са отново на мода, а Симон Роша ги употребява за своите декорации за глава във викториански жанр.

Някои фешън къщи, като и Valentino, заложиха на традициите и минимализма, употребявайки логото си като украсителен детайл. А аксесоарът акцент на този сезон несъмнено бяха обеците – единствено една при Prada, огромни и в цветовете на дъгата при JW Anderson и максималистични и обсипани с перли при. Вижте в нашата изложба кои други бижута си харесахме от Седмиците на модата!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР