Диалог с космическата техническа поддръжка: Техническа поддръжка: Здравейте! Бих ли могъл

...
Диалог с космическата техническа поддръжка:
Техническа поддръжка: Здравейте! Бих ли могъл
Коментари Харесай

Съвременна притча за любовта на компютърен език

Диалог с галактическата техническа поддръжка:

Техническа поддръжка: Здравейте! Бих ли могъл да Ви оказа помощ?

Клиент: Ами, след известно съмнение се взех решение да конфигурирам “Любов ". Бихте ли ме насочвали в този развой?

Техническа поддръжка: Да, мога да Ви оказа помощ. Готови ли сте да продължите?

Клиент: Ами, аз не съм доста квалифициран механически, само че мисля, че съм подготвен. Разчитам на помощта Ви. Какво да направя първо?

Техническа поддръжка: Първата крачка е да си отворите сърцето. Отворихте ли си сърцето?

Клиент: Да, само че там в този момент са пуснати някои други стратегии. Има ли проблем, в случай че конфигурирам " Любов ", до момента в който те вървят?

Техническа поддръжка: Кои стратегии са пуснати?

Клиент: Да забележим. Сега имам " Наранено-минало ", " Ниско-самочувствие " и " Завист-и-неприязън ".

Техническа поддръжка: Няма проблем. " Любов " крачка по крачка ще изтрие " Наранено-минало " от Вашата операционна система. Тя в действителност ще остане в непрекъснатата памет, само че няма да нарушава други стратегии. " Любов " в миналото ще пренапише " Ниско-себеуважение " с един модул на име " Високо-себеуважение ". А пък " Завист-и-неприязън " би трябвало да бъдат отстранени изцяло. Тези стратегии пречат на " Любов " да бъде конфигурирана вярно и сътоветно – да работи както би трябвало. Можете ли в този момент да завършите това?

Клиент: Не знам по какъв начин да ги завърша. Можете ли да ми кажете по какъв начин става това?

Техническа поддръжка: С наслаждение. Отидете в стартово меню и задействайте " Прошка ". Повтаряйте това толкоз дълго, до момента в който " Завист-и-неприязън " не бъдат изтрити изцяло.

Клиент: ОК, това го направих. " Любов " стартира да се конфигурира. Това обикновено ли е? Техническа поддръжка: Да, само че имайте поради, че до момента имате единствено главната версия. Ще би трябвало да се свързвате с други сърца, с цел да получите останалите подновявания! Клиент: Опа! Вече имам неточност в програмата. Изписа ми: " Грешка - програмата не работи на външни съставни елементи ". Сега какво би трябвало да върша?

Техническа поддръжка: Не се тормозете.Това значи, че програмата " Любов " е конфигурирана, с цел да върви във вътрешното сърце, само че още не е стартирана във Вашето външно сърце. В нетехнически смисъл това значи просто: Вие би трябвало първо себе си да обичате, преди да можете да обичате други.

Клиент: Какво би трябвало да върша в този момент?

Техническа поддръжка: Отворете директорията " Себеуважение " и маркирайте следните файлове: " Себепрощаване ", " Разпознай-своята-ценност " и " Признай-своята-ограничения ". Клиент: ОК, готово.

Техническа поддръжка: Сега ги копирайте в папка " Мое-сърце ". Системата ще пренапише всички файлове, които опонират на това, и ще поправя някои неверни настройки. Освен това би трябвало да изтриете " Безкрайна-самокритика " от всички директории и по-късно да опразните кошчето с отпадък, с цел да може тя да е фактически отстранена и да не се появи още веднъж.

Клиент: Разбрах. " Мое-сърце " се цялостни с нови файлове. " Усмихвам-се " върви в този момент на монитора ми и " Мир-и-блаоразположеност " се копират автоматизирано в " Мое-сърце ". Това обикновено ли е?

Техническа поддръжка: Понякога. При други това може да продължи по-дълго време, само че всичко се случва тъкмо когато би трябвало. Така, " Любов " е конфигурирана и върви... Още нещо, преди да затворим: " Любов " е безвъзмезден артикул. Давайте тези модули на всички, които срещате! Те ще ги споделят с други и ще Ви се реваншират с други потребни модули. Само по този метод програмата може да работи без неточност.

Клиент: Благодаря ти, Живот, за поддръжката!

Неизвестен създател

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР