ДГ Дъга“ в район Северен“ организира Благотворителен базар по случай

...
ДГ Дъга“ в район Северен“ организира Благотворителен базар по случай
Коментари Харесай

Да помогнем на 8-годишния Мишо от Пловдив


ДГ „ Дъга “ в регион „ Северен “ провежда Благотворителен базар по случай Великденските празници в интервала от 10.04. до 13.04.2023 година, като тази година той е под надслов  „ Живот за Мишо “.  Базарът ще бъде ситуиран във фоайето на детското заведение.

 „ Доброто продължава “ е самодейност на децата, родителите и екипа на детска градина „ Дъга “- гр. Пловдив, основана през 2017г. От тогава насам всяка година Доброто се поддържа, възпитава и продължава, посредством разнообразни дела, които оказват помощ на тези, които са в потребност.

Михаил  е осемгодишно слънчево дете, чийто призрачен сън стартира на 13 март 2023 година Той не може да движи лявата си ръка и няма нюх. Същото се случва и с левия му крайник. След консултация с невролог е признат в детско поделение в Плевен. Направени са голям брой проучвания и ЯМР. Лекарите там не могат да оказват помощ за неговия случай, защото се съмняват в най-лошото. Михаил е превозен по неотложност в София, болница УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “, още веднъж е изработен ЯМР. Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов израстък. На 23 март  Мишо влиза за първа интервенция (биопсия от стволовия тумор) и в същото време биват изрязани мозъчни кости и вградена титаниева мрежа за декомпенсация. На 4 април е направена втора интервенция за слагане на клапа. Още не се знае какво следва сигурно, само че лекарите споделят, че се отнася за генетична неврофиброматоза.

Нека помогнем на Мишо да живее, да запазим усмивката му и вярата в положителното!

БАНКОВА СМЕТКА:

Банка: Алианц Банк България  

IBAN: BG28BUIN95611000712339  

BIC:   BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев  

Основание: Дарение за Михаил Илиянов

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР