Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните

...
Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните
Коментари Харесай

Кирил Петков: Намесата на Кремъл е огромен проблем

„ Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните от Източна Европа е голям проблем за цяла Европа “, това написа съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков във Facebook профила си.

Петков е в Братислава за конференцията Globsec, където се е срещнал с досегашния министър-председател на Словакия Едуард Хегер и със заместител министър-председателя на Украйна, Олга Стефанишина, предава „ 24 часа “.

 Кирил Петков с някогашния министър-председател на Словакия Едуард Хегер / Снимка: Facebook/Kiril Petkov
 Кирил Петков със заместител министър-председателя на Украйна, Олга Стефанишина/ Снимка: Facebook/Kiril Petkov

Съпредседателят на Политическа партия отпътува за столицата на Словакия ненадейно. Непланираното пътешестване се случи два дни, откакто депутатът Радостин Василев популяризира запис от съвет на партията.

В неделя заран Петков изненадващо отхвърли изявление пред бТВ като оправданието бе непредвидено пътешестване.

Според мнозина обаче същинската причина е Петков да опита да се извини онлайн на Урсула фон дер Лайен, откакто и нейното име бе упоменато в записите. В записа се чува по какъв начин Петков споделя за собствен поверителен диалог с Урсула фон дер Лайен, в който тя му била дала обещание да се намерения за смяна в изискванията за приемане на България в еврозоната.

Етикети: Кирил Петков
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР