-Дейвид Ричардс с награда SPORTBEST 2024 -CATL получава отличието TECHNOBEST 2024

...
-Дейвид Ричардс с награда SPORTBEST 2024
-CATL получава отличието TECHNOBEST 2024
Коментари Харесай

BYD Dolphin e победител в конкурса BEST BUY CAR OF EUROPE 2024 на AUTOBEST

-Дейвид Ричардс с премия SPORTBEST 2024
-CATL получава оценката TECHNOBEST 2024 за батерията си Shenxing
-Системата Lotus Hyper OS е победител в категорията SMARTBEST 2024
-Отличието ECOBEST 2024 отива при Citroën e-C3
-Наградата SAFETYBEST 2024 е за впечатляващото предпазно яке на Continental

BYD Dolphin беше определен за победител и притежател на оценката BEST BUY CAR OF EUROPE 2024 на интернационалното жури AUTOBEST, откакто събра общо 20 057 точки и изпревари най-близкия си конкурент- Hyundai Kona, с едвам 344 точки. На трета позиция в класирането остава Jeep Avenger.

" Това е една от най-балансираните съревнования в AUTOBEST от десетилетие ", споделя Дан Варди, създател и ръководител на организацията AUTOBEST. " Всички финалисти от тази година се оказаха изключителни артикули, привлекателни и с разнообразни благоприятни условия, които членовете на журито ревизираха подробно по време на доста подробните тествания. Но в последна сметка имаме победител- BYD Dolphin, един модел, разполагаем единствено като електрически автомобил ".

" Тазгодишното издание идва с исторически миг ", добавя Варди. " За първи път имаме китайска марка с модел, създаван в Китай, който става Best Buy Car of Europe. BYD е една от водещите международни компании в света на електрификацията и Dolphin– който е един от Топ 5 на най-продаваните електрически автомобили в света, е страховит автомобил, който към този момент стартира да се показва доста добре и в Европа. Победата на BYD Dolphin е ясно доказателство, че през днешния ден автомобилната промишленост се трансформира в по-глобален бизнес, с по-малко граници в съпоставяне единствено с преди няколко години. Индустрията се разраства във всички направления с артикули, показващи прелест, способна да задоволи всеки усет и привички на шофиране, в това число и най-взискателните европейския консуматори ".

За четвърти път AUTOBEST провежда сполучливо финалния тест в Тейсдорф, Австрия, което се организира през ноември и притегли интензивно присъединяване от всички членове на журито на AUTOBEST, представляващи 30 европейски народи, осигурявайки цялостна оценка посредством шофиране на пътя и на писта. Единствените изчезнали членове на журито бяха съветският представител, който е отхвърлен и украинският сътрудник, който не може да напусне страната си.

Използвайки експертния опит и поддръжката на нашите уважавани сътрудници в полигона за изпитване на OAMTC в Тейсдорф, AUTOBEST провежда серия от проби, които съставляват най-сложния и обстоен набор в актуалните автомобилни медии.

Стратегическото съдействие с OAMTC акцентира решителният ангажимент на AUTOBEST за осъществяване на задълбочени и проницателни оценки на най-новите автомобилни нововъведения. Това партньорство уголемява способността ни да предоставяме цялостна оценка, в допълнение затвърждава отдадеността на AUTOBEST към съвършенството в динамичния пейзаж на автомобилната промишленост.

Легендарният Дейвид Ричардс- някогашен международен рали първенец рали, началник на тимове Формула 1 и Aston Martin, и една от най-известните фигури в моторните спортове по целия свят, е притежател на премията SPORTBEST 2024

Дейвид Ричардс, който от 2005 година носи званието CBE (Commander of the British Empire) и е член на Motorsports Hall of Fame, през цялата си звездна спортна и мениджърска кариера постоянно е бил безвъзмезден и наличен водач, и предан покровител на моторспорта и автомобилната промишленост. Затова сме извънредно горди да присъдим премията Sportbest 2024 на Дейвид Ричардс.

Наградата TECHNOBEST 2024 отива при колоса CATL за революционната батерия Shenxing- първата в света 4C супербързо зареждаща се LFP батерия, способна да обезпечи 400 км пробег с 10-минутно зареждане, както и пробег от над 700 км с едно цялостно зареждане. Shenxing се чака доста да облекчи безпокойството от бързото зареждане на потребителите на електрически автомобили и да отвори епоха на свръхбързо им зареждане. Фокусирайки се върху самото естество на химията, CATL продължава своята иновация в материалите и електрохимията, и систематичната конструкция по изчерпателен метод, постигайки по едно и също време супербързо зареждане, висока енергийна компактност и високо равнище на сигурност.

Lotus е притежател на премията SMARTBEST 2024 за своята високотехнологична бордова система Hyper OS, която употребява последните софтуерни достояния на Qualcomm и Epic Games. Иновативната система с два чипа разрешава изчислителна мощ на сървърно равнище за бърза обработка и работа с нулево закъснение. От особена значимост в тази ситуация е и това, че тя има голям потенциал за непрестанно възобновяване и усъвършенстване през целия живот на автомобила посредством актуализации по въздуха, което ще разреши на тази новаторска система да се развива още повече. Това е първата премия за Lotus от журито AUTOBEST за последните две десетилетия.

Новият електрически Citroën e-C3, който желае да се трансформира в същински геймчейнджър на европейския пазар на електрически коли, е победител в категорията ECOBEST 2024. С съвременен, добре оборудван, необятен и безвреден автомобил от сегмент B за по-малко от 25 000 евро в множеството европейски страни, Citroen разкрива нов път за електрическите коли и ги прави налични за доста хора, които се интересуват от електрическата подвижност. И което е още по-важно, новият Citroën e-C3 ще се създава в Европа, показвайки ангажираността на Stellantis с европейската промишленост, както и способността да бъде доста ефикасен в производството на електрически автомобили. Това също е нещо ново за Европа.

Continental е победител в категорията SAFETYBEST 2024 за своето извънредно предпазно яке.
Непрекъснато напредвайки във връзка с сигурността на колите, е неотложно да се вземат поради и други уязвими участници в придвижването. Имайки поради това, Continental създаде нов материал в своето защитно яке, който прави велосипедистите по-лесно разпознаваеми от най-новата сензорна технология за транспортни средства. Това е елементарна, само че интелигентна и доста потребна иновация в промишлеността, която показва, че доста постоянно простите неща могат да бъдат от голямо значение.

AUTOBEST е горделив да разгласи, че идното 23-то издание на AUTOBEST Awards Gala още веднъж ще бъде историческо с избор на локация за осъществяване в Люксембург. В сходство с традицията на състезанието, европейското жури на AUTOBEST ще показа и връчи премиите си в нова европейска страна във всяка последваща година. 22-рата Гала се състоя на 11 май 2023 година в Ротердам, Холандия.

Европейското жури AUTOBEST показва сърдечна признателност на читателите от цяла Европа за тяхната непрекъсната поддръжка за плана. Освен това журито признава скъпия принос на разнообразни PR отдели в автомобилната промишленост. Тяхната непоколебима поддръжка е инструмент за улеснение на организирането на срещи и проби за оценка на нови артикули.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР