Дейвид Хъдълстоун, Димитър Димитров и Йордан Александров ще представят България

...
Дейвид Хъдълстоун, Димитър Димитров и Йордан Александров ще представят България
Коментари Харесай

Трима българи ще участват на Световната Чалъндж купа по спортна гимнастика в Унгария

Дейвид Хъдълстоун, Димитър Димитров и Йордан Александров ще показват България на Световната Чалъндж купа по спортна гимнастика от 30 септември до 2 октомври в Сомбатхей (Унгария). Старши треньорът на националния тим Милко Танкушев ще пътува с тима, а арбитър ще бъде Радослав Емилов.

Предвидено е Дейвид Хъдълстоун да играе на земя, кон с гривни, прескок, успоредка и висилка. Димитър Димитров ще взе участие на земя и на прескок, а Йордан Александров ще се състезава на успоредка, висилка и кон с гривни.

В същото време (30 септември - 2 октомври) трима българи - Теодор Трифонов, Мартин Мишев и Руслан Делибалтов ще показват България на интернационалния шампионат по спортна гимнастика " Ромтрофи " в Букурещ. В предварителните поръчки за присъединяване беше подаден Раян Радков, само че поради травма получена по време на подготовка в тима влиза възпитаника на Александър Марков - Мартин Мишев.

Надпреварата в румънската столица е с награден фонд 10 000 евро. Треньор на тима ще е Дмитрии Николов, а арбитър ще бъде Сергей Стоянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР