Дейвид Гейл, актьорът, който изигра д-р Джо Сканлън в повече

...
Дейвид Гейл, актьорът, който изигра д-р Джо Сканлън в повече
Коментари Харесай

На 58 години си отиде още един обичан актьор

Дейвид Гейл, артистът, който изигра доктор Джо Сканлън допълнително от 200 епизода от сериала " Port Charles ", умря на 58-годишна възраст.

Заслугите на Гейл също включват функции в " Бевърли Хилс: 90210 " и " Савана ".

Сестрата на Гейл, Кейти Колменарес, разгласи новината за гибелта му в Instagram в петък, написа Вести. Причината за гибелта на Гейл към момента не е ясна.

" Едва ли е имало даже ден в живота ми, когато не си бил с мен до мен, постоянно моят съидейник, постоянно моят най-хубав другар, подготвен да се изправи против всичко и всеки с мен “, написа Колменарес до фотография на двойката, прегърнала се.

" Аз ще те държа толкоз крепко всеки ден в сърцето си, ти, прелестно, любящо, необикновено свирепо човешко създание, което липсва всяка секунда от всеки ден вечно, в никакъв случай няма да има различен “.

Пийт Фериеро, хазаин и продуцент на подкаста на шоуто на " Бевърли Хилс: 90210 ", също популяризира новината за гибелта на Гейл, като качи клипове от изявите на Гейл в неговото шоу.

" В памет на Дейвид Гейл. Ето няколко истории, които той показа, когато се причисли към подкаста “, написа формалният акаунт на подкаста в Instagram в събота.

В коментар за известието на Колменарес в Instagram, Фериеро си спомни Гейл като " благ човек “.

" Той беше изпълнен с живот и невероятни истории “, добави той. " Толкова съм тъжен за тази загуба. Той беше подарък за всички нас. “

Гейл е роден през 1965 година, съгласно страницата му в IMDB. Някои от по-ранните му заслуги включват участия в " Growing Pains ", " Doogie Howser " и " She Wrote " при започване на 90-те години.

През 2002 година той се появява против Брадли Купър и Колийн Порч в " Bending All the Rules ". Другите му кино изяви включват " Perfect Opposites " от 2004 година

Последната заслуга на Гейл, посочена в IMDB, е " Blacksad: Under the Skin ", приключенска игра за Windows, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch, в която той озвучава героя Сам.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР