Действията бяха реализирани вчера на територията на центрове за настаняване

...
Действията бяха реализирани вчера на територията на центрове за настаняване
Коментари Харесай

Шестима задържани след акцията на СДВР в бежанските центрове в София

Действията бяха осъществени през вчерашния ден на територията на центрове за настаняване към Държавната организация за бежанците в кварталите " Овча купел ", " Военна рампа " и " Враждебна ".

Извършени са инспекции за съществуване на неразрешени предмети, наркотични субстанции, както и с оглед определяне на жители, оповестени за общодържавно търсене , без документи за идентичност и пребиваващи непозволено в пространствата. Съвместно от чиновници на Държавна организация за бежанците при Министерския съвет (ДАБ) и Столична дирекция на вътрешните работи е сбъднат надзор за съблюдаване на открития час за прибиране в центровете.

В хода на спецакцията са тествани общо 680 непознати жители. Отношение по административен ред е взето по отношение на към 60 мъже, нарушили часа за прибиране в местата за настаняване. Шестима чужденци са арестувани за определяне на съпричастност към престъпни действия. Превантивните дейности на Столична дирекция на вътрешните работи ще бъдат осъществявани регулярно в столицата.

Снощи в центъра за краткотрайно настаняване на мигранти в квартал " Овча купел " имаше масирано полицейско наличие, а част от униформените чиновници бяха тежко въоръжени и маскирани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР