Действащият световен шампион в скока на дължина в зала Хуан

...
Действащият световен шампион в скока на дължина в зала Хуан
Коментари Харесай

Ечевария потвърди участие в Карлсруе

Действащият международен първенец в скока на дължина в зала Хуан Мигел Ечевария възнамерява да взе участие на първия шампионат от Световната атлетическа серия в зала в Карлсруе на 29 януари.

22-годишният кубинец ще взе участие на този шампионат за трети път в своята кариера. Той победи в немския град през 2018 година Преди три години той завоюва международната купа в зала с 8.46 метра, което към момента е неговият най-хубав резултат в зала. На намерено той има 8.66 м и 8.68 м. Световният бронзов медалист от 2019 година има също 8.92 м (+3.3 м/сек) и 8.83 м (+2.1 м/сек), само че с попътен вятър над допустимите стойности.

В скока на дължина в Карлсуе би трябвало да се появи и европейският първенец в зала и навън Милтядис Тентоглу. 22-годишният гък има персонален връх в зала от 8.38 м.

Испанецът Еузебио Касерес, деветкратен първенец на страната си, също е измежду записаните участници. 29-годишният спортист завоюва конкуренцията в Карлсруе през 2015 т. с резултат от 8.16 м, което към момента е неговият персонален връх в зала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР