Действащата световна и европейска шампионка в скока на височина Мария

...
Действащата световна и европейска шампионка в скока на височина Мария
Коментари Харесай

Ласицкене и Левченко се срещат в Тюбинген

Действащата международна и европейска шампионка в скока на височина Мария Ласицкене удостовери присъединяване на шампионата от сериите на Европейската атлетика Classic Permit в немския град Тюбинген на 22 юни. Рускинята не позволи загуба тази зима и завоюва втория си златен орден от европейско състезание в зала, откакто победи в Глазгоу.
 Ласицкене ще стартира летния сезон на Диамантената лига в Стокхолм на 30 май, а по-късно ще има още три старта преди конкуренцията в Тюбинген. На 13 юни ще скача в Осло, на 16 юни в Хожов и на 20 юни в Острава.

Mariya Lasitskene's schedule for the first half of the summer season.

Stockholm (30 May)
Oslo (13 June)
Chorzow (16 June)
Ostrava (20 June)
Tubingen (22 June)
Stanford (30 June)
Lausanne (5 July)
Monaco (12 July)
Russian Champs (24-27 July) pic.twitter.com/2iM0mBunQ8
— European Athletics (@EuroAthletics) April 30, 2019 В Тюбинген рускинята ще премери сили с миналогодишната победителка в този шампионат Юлия Левченко, която приключи след Ласицкене на Световното навън в Лондон през 2017 година и на Европейското в зала в Глазгоу тази зима.
Ласицкене и Левченко бяха две от трите атлетки, които тази зима реализираха резултати над 2.00 метра. Ласицкене преодоля 2.04 метра, а Левченко записа персонален връх в зала от 2.00 метра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР