Дейността на обществената организация Миротворец по никакъв начин не е

...
Дейността на обществената организация Миротворец по никакъв начин не е
Коментари Харесай

Дейността на Миротворец не е свързана с работата на държавните институции в Украйна, заявяват от посолството у нас

Дейността на публичната организация " Миротворец " по никакъв метод не е обвързвана с работата на държавните институции на Украйна и не отразява формалната политика на украинската страна. Това оповестява посолството на Украйна в България на своята страница във Facebook.



Посолството осведоми, че " Миротворец " е самостоятелен информативен запас на социална самодейност на Центъра за проучване на признаците на закононарушения против националната сигурност на Украйна, мира и сигурността на човечеството и интернационалния правов ред.

Според посолството, осведомителното попълване на уеб страницата се реализира от общоизвестни и общодостъпни отворени източници, които се употребяват извънредно за научно-изследователски, креативен и журналистически цели. Основните източници на информация, които се употребяват, са материали, оповестени в обществените мрежи, онлайн издания, частни уеб страници, както и тези, които се излъчват по телевизионни и радио канали.

Основателите на Центъра „ Миротворец ” твърдят, че правят своята активност в сходство с настоящото законодателство на Украйна и настоящото интернационално право, пишат още от украинското посолство. В същото време би трябвало да се означи, че през последните години Руската федерация, като държава-агресор, подхващаше ограничения за възбрана на активността на центъра " Миротворец ", по-специално изпращаше съответни апели към Организация на обединените нации и УНИЦЕФ, прибавят още от посолството на Украйна в България.

От " Българска социалистическа партия за България " обявиха, че ще внесат сигнал до ДАНС и желаят чуване на службите за уеб страницата " Миротворец ".

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР