Дея спорт се класира за осминафиналите на турнира по волейбол

...
Дея спорт се класира за осминафиналите на турнира по волейбол
Коментари Харесай

Дея спорт: Волейболът е велика игра! Благодарим!

Дея спорт се класира за осминафиналите на шампионата по волейбол за мъже " Чалъндж къп ". В среща-реванш от 1/16-финалите бургазлии победиха с 3:1 (21:25, 25:16, 25:15, 25:19) като посетители Лозана. В първата среща преди седмица Дея спорт също се наложи с 3:1 над своя съперник.

В идващия кръг на шампионата възпитаниците на треньора Венцислав Симеонов ще играят против гръцкия Олимпиакос, който отстрани словашкия Комарно след две победи с 3:1 и 3:0.
 Дея спорт продължава напред в “Чалъндж къп ”! Бургазлии обърнаха Лозана с 3:1 като посетител Дея спорт продължава напред в “Чалъндж къп ”! Бургазлии обърнаха Лозана с 3:1 като посетител
“Волейболът е велика игра! Но е в цялостният си искра, когато е споделен! Беше чест, че България беше с нас в залата в Лозана, даже и на хиляди километри разстояние! Благодарим на нашите сънародници за поддръжката! Спортът е магия, когато е споделен- аудитория и състезатели в едно цяло! Отстранихме испанците от Лас Гаугас, отстранихме швейцарците Лозана, идващият ни противник ще е гръцкият гранд Олимпиакос! Най-успешният тим в гръцката волей история ще гостува в Бургас!

Нека отново всички бъдем едно цяло в зала “Младост ” и пред екраните! ”, написа от Дея спорт.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР