Деветнадесетгодишен младеж помете паркирани коли в бургаския кв. Лазур. Той

...
Деветнадесетгодишен младеж помете паркирани коли в бургаския кв. Лазур. Той
Коментари Харесай

19-годишен юнак на наркотици помете коли в Бургас

Деветнадесетгодишен юноша опустоши паркирани коли в бургаския кв. " Лазур ". Той е дал позитивна проба за амфетамин, описаха тази заран пред Нова тв потърпевшите притежатели.

Инцидентът е от късно вечерта в понеделник.

Тийнейджърът е навлязъл с висока скорост в завой и връхлетял паркираните коли. Те са толкоз отместени, че това приказва задоволително за сериозна скорост.

Според очевидци младият мъж, който бил със собствен другар, е бил очевидно несъответстващ. Задържан е за 24 часа.

„ Младежът изясни, че му е прилошало. Каза ми, че има брошура от година и половина. Той беше изплашен. Когато дойдох на мястото, младият мъж каза да извикаме полиция, с цел да го тестват за алкохол и опиати. Впоследствие се оказа, че е използвал ”, разяснява жител, чийто автомобил е обиден.

От записи на охранителни камери се вижда по какъв начин младежите от предизвикалата злополука кола неведнъж излизат, след което още веднъж се връщат.

„ Те непрекъснато отваряха вратите, вадеха нещо. Според мен трябваше да си стоят до автомобила ”, сподели още Георгиев, съгласно който е допустимо да са укривали нещо.

Клуб Z напомня, че същото настояват много от очевидците на катастрофата, при която през 2020 година почина Милен Цветков - че младежите от джипа, който го умъртви, непрестанно са тършували вътре и са вадели нещо, след което единият - както е известно - изчезва.

А единствено преди дни в София съдът наложи парична гаранция от 2000 лева на 18-годишната Диана Мандакова, която опустоши 5 паркирани коли, до момента в който е на опиати.

Пред съда тийнейджърката водач съобщи, че доста съжалява за всичко и случилото се няма да се повтори.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР