Деветмесечното управление на Румен Радев се характеризира единствено с бруталното

...
Деветмесечното управление на Румен Радев се характеризира единствено с бруталното
Коментари Харесай

ДЕВЕТМЕСЕЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА ЕДИНСТВЕНО С БРУТАЛНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕС. НИЩО ДРУГО. РАДЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ИЗТЪРГУВАХА В ПАКЕТ, А СЕГА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ СВОЯТА ЧАСТ ОТ СДЕЛКАТА, КОЯТО ГИ ДОКАРА НА ВЛА

Деветмесечното ръководство на Румен Радев се характеризира само с бруталното обслужване на американския геополитически интерес. Нищо друго.

Всичко, което стана тук през последната година – три парламентарни избора и прочие бе, с цел да се натамъни новото проамериканско статукво.

Това е доста обидно, в случай че и да е познато. Няма нищо друго. Никаква смяна, никаква битка със статуквото и корупцията, никакво ново начало.

Борисов на фона на Радев наподобява като еластичен, хлъзгав и незадоволително предан на американците човек. Заради което и го махнаха.

Радев се оказа по-католик и от папата на евроатлантическата концепция, а театрото, което се пробва да играе с Македония, сякаш разграничавайки се от Кирил Петков, е унизително за него. Двамата се изтъргуваха в пакет, а в този момент би трябвало да заплащат своята част от договорката, която ги докара на власт.

Всички знаем какво направиха предишното лято – Америка на три морета и прочие. Радев изтъргува българския народен интерес, с цел да смъкна ГЕРБ от власт. Един политик е толкоз огромен, колкото са огромни задачите му. На Радев хоризонта е Борисов. Не можа да отлепи по-надалеч.

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР