Деветият рожден ден на Марая ще бъде проедният й незабравим

...
Деветият рожден ден на Марая ще бъде проедният й незабравим
Коментари Харесай

Мария наистина е супер мама! Дъщеря й Марая е на седмото небе след уникалното парти за рождения й ден

Деветият рожден ден на Марая ще бъде проедният й паметен спомен, основан от любящата й майка, научи HotArena.

Мария за следващ път потвърди, че може да бъде и татко, и майка за прелестната си щерка. Марая през вчерашния ден имаше рожден ден, а партито-изненада на рожденичката се оказа в действителност грандиозно!

От известно време изпълнителката на " Червеният картон " се е открила в Слънчев бряг, с цел да балансира по-успешно сред морските си ангжименти и свободното време, което посвещава на щерка си. Мария освободи петъчната си вечер от участия, с цел да може да се посвети напълно на празника на щерка си. И още веднъж съумя да го направи както си му е реда.

Купонът се е провел в хотела, в който хубавиците са отседнали. Трескавата подготовка е зпаочнала още от ранни зори, а Марая едвам е издържала до вечерта, с цел да посрещне гостите си и да получи подаръците си. Много фамилни другари и приятелки на рожденичката почетоха празника й. А специфичен посетител на ваучър е бил рапърът Криско.

Явно около взаимната си работа Мария и Талев са си станали и приятелки. Затова изпълнителят почел поканата и поздравил Марая с няколко части, изпяти особено за нея. Малката принцеса е измежду почитателите му и откровено се зарадвала на изненадата.

Не по-малка била насладата й и при типа на приказната торта с фойерверки. Върху сладкарското прелъщение е намерила място и фотография на майка и щерка, както и голямо сърце. Поднасянето на тортата е било съпроводено и с цветна заря. Точно както си му е реда!

На празненството участва и бабата на рожденичката Йорданка, както и вуйна Ирена и дребната Йордана. Бебето се оказа огромната уязвимост на Криско и той не пропусна да се щракне с нея, както и с рожденичката. Мария заложи на грациозен черен тоалет, а Мария бе като същинска принцеса с бяла рокля и съвременни кецове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР