Деветгодишният внук на стрелеца от Лясковец, Димитър Грамудов, който простреля

...
Деветгодишният внук на стрелеца от Лясковец, Димитър Грамудов, който простреля
Коментари Харесай

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Внучето на стрелеца от Лясковец станало свидетел на кървавата баня

Деветгодишният внук на стрелеца от Лясковец, Димитър Грамудов, който простреля приятелката си и се самоуби, станал несъзнателен очевидец на ужасяващото закононарушение, написа в. „ Монитор “. Момчето видяло по какъв начин дядо му е заредил пушката с втори патрон и се е прострелял пред очите му.

За да бъде преодолян по-бързо шока от гледката, детето е разпитано и успокоено от психолог. Тъй като майката на момчета работела в чужбина, а бащата не полагал грижи да него, то ще бъде предоставено на грижите на баба си по майчина линия.

Зловещият екшън се разиграл в четвъртък към 20,00 ч. на ул. Капитан Петко челник, на метри от постройката на полицейския сектор в центъра на Лясковец. Според разкази на съседи Димитър и дамата, с която живеел на фамилни начала, неотдавна се разделили, само че мъжът доста тежко приемал раздялата и търсел способи още веднъж да си върне обичаната. На 30-ти вечерта, 51-годишната жена отишла до дома на някогашния си другар да върне кучето на мъжа.
свързани новини24056на 31.12.2021
Какво тъкмо се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, сред двамата още веднъж е избухнал скандал. В припадък на мощен яд Димитър сграбчил от вкъщи нелегално притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея някогашната си възлюбена. След това влезнал в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите. Вторият изстрел за злощастие се оказал смъртоносно прецизен и Димитър умрял на място.

Съседи разкрили телата на двамата на улицата и подали сигнал на тел. 112. Когато на мястото на престъплението пристигнали екипите на незабавна помощ и полицията, килърът към този момент бил мъртъв. Жертвата му обаче към момента дишала и давала признаци на живот. Простреляната е откарана и настанена за лекуване в МОБАЛ „ Д-р Ст. Черкезов” във Велико Търново, в сериозно положение и с заплаха за живота.

Изстрелът от самоделката увредил вътрешните и органи и засегнал панкреаса, далака и единия бъбрек. До превозването и в лечебното заведение простреляната изгубила доста кръв, което може да се окаже съдбовно за живота и, които лекарите в търновската болница се борят да опазят. Ако дамата премине сериозния интервал ще се наложи да и бъдат направени тежки животоспасяващи интервенции за възобновяване и.

Съседи на килъра споделят, че към 20,00 ч. чули два гърмежа, само че помислили, че са от пиратки и по тази причина въобще не им обърнали никакво внимание, а траяли да гледат телевизия. Жестокото двойно ликвидиране на ул. Капитан Петко челник се разиграло на метри от къщата на ужасите, където през 2014 година психологично неуравновесеният Петко Петков - Стрелеца простреля изпратените да го обезвредят командоси, като умъртви един от тях.

По подигравка на ориста, пред публицисти, комшията му Димитър Грамудов тогава осъди държанието на Петко и показа, че недоумява по какъв начин е допустимо човек да посегне и да отнеме живота на други хора. Седем години по-късно обаче, самият Димитър направи опит да убие решилата да напусне живота му обичана жена.

Съседите на килъра Грамудов са в потрес от случилото се. Те го разказват като доста добър човек, който се грижел за околните си и извънредно доста обичал внука си Захари, за който твърдял, че бил подготвен да даде живота си. 53-годишният мъж работел като багерист и правил услуги на частно.

Простреляната Даниела Райкова е учителка в лясковската гимназия и режисьор на самодейния спектакъл към локалното читалище.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР