Деветгодишна връзка, която накрая приключва, е имал новият ерген Александър

...
Деветгодишна връзка, която накрая приключва, е имал новият ерген Александър
Коментари Харесай

Новият ерген изоставен след 9-годишна връзка

Деветгодишна връзка, която най-после завършва, е имал новият ерген Александър Младенов, откри " България Днес ".

Хубавецът се сблъсква с любовните трепети за първи път, когато е на 15 години и учи в столичната Френска гимназия. Александър си пада по своя съученичка, която откликва на възприятията му и двамата стават двойка. Любовта им устоя девет години, само че най-после всичко завършва. Съучениците на ерген номер три настояват, че с въпросното момиче се разделят, защото тя се оказва прекомерно амбициозна. В същото време, вместо да обръща повече внимание на приятелката си, Александър се вманиачава по видеоигрите. С днешна дата някогашната на ерген номер три коментирала пред приятелите си, че е шокирана за появяването на някогашната си половинка на дребния екран. " България Днес " се опита да се свърже с изгората на Александър, само че без триумф.
 Зеленият ерген е заобиколен от свежи съученици Зеленият ерген е заобиколен от свежи съученици


Преди първото гадже любовните завършения на зеления Алек са били, предстоящо, леко нескопосани. Падал си е по ученичките от долните класове, само че ухажорстването му не се увенчало с триумф.

Въпреки любовните трепети като възпитаник Александър намира време и за извънкласни действия. Ергенът пее в хора на Френската. Това демонстрира негова фотография от гимназията, на която Младенов се е щракнал за спомен.

Заедно с трупата Александър е имал участия в България, само че също и на подиуми във Франция.
 Приятелите му от хора не престават по пътя на музиката Приятелите му от хора не престават по пътя на музиката


В хора ергенът е заобиколен от момчета и девойки, които след това стартират да се занимават с изкуство. Александър е изключително непосредствен със собствен съученик, който след това става известен диджей, работещ с някои от най-големите имена в жанра. Съученици на Александър си спомнят, че в края на престоя си във Френската ерген номер три се трансформира в тотално хипи с възприятие към музиката. Оттогава хубавецът, който ще забележим в новото риалити, не може да понася попфолка във всичките му разновидности.

Мнозина се питат дали неуспялата учебна обич на Александър не го е предиздвикала да се включи в шоуто и да е подготвен за брак.
 Александър има вяра в същинската обич Александър има вяра в същинската обич


" Аз съм Алек. За себе си знам, че съм благополучен човек, и бих желал хората да ме възприемат по този начин ", декларира ерген номер 3 на визитката си. Той прибавя: " Успехът и достиженията са неща напразно, в случай че няма с кого да ги споделиш ". Александър има вяра в огромната обич и няма самообладание да се запознае с евентуалните си половинки. Той е буен странник през свободното си време, желае да види нови хоризонти с скъп човек. Той не е почитател на мимолетните взаимоотношения и копнее за постоянен фамилен живот.

След обявата, че Алек ще заеме мястото на Евгени, в онлайн групите настава възторг. Лагерите се разделиха на два - фенове и разочаровани. Едни се впечатляват от интелигентността на Александър и финансовото му благоденствие, само че други не харесват по какъв начин наподобява.

Този сезон палатът на любовта ще бъде на друга локация - живописния остров Родос в южната ни съседка Гърция. Известно е, че дворецът, който ще се изпълни с амбициозни хубавици, ще бъде още по-луксозен от предходната вила в Турция. На парцела даже е налична площадка за хеликоптер. Поради това ще чакаме новият принц да се явява не на бял кон, а ще слезе от небето с хвърчащо возило.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР