Детските градини и детските ясли, във всички населени места в

...
Детските градини и детските ясли, във всички населени места в
Коментари Харесай

Важно за родителите на деца в детските градини на Разлог

Детските градини и детските ясли, във всички обитаеми места в община Разлог, ще работят това лято, със смесени групи. ‼️
През месеците юни, юли и август детските заведения ще останат отворени за посещаване, в това число и за бъдещите първокласници, с опция за събиране на деца от другите групи.
‼️Всички деца, приключили четвърта група през актуалната година, ще могат да посещават детската градина, в която са били досега, до 31. август, като бъдат разпределени в по-малките групи, по отношение на броя на присъстващите деца. ‼️
‼️Деца, набор 2020, ще могат да посещават детска ясла до края на месец август, като същите следва да продължат своето образование в първа група, считано от 1. 09. 2023 година.
‼️Посещението на детска градина или детска ясла ще бъде допустимо без предварителна поръчка за наличие, като при дълготрайно неявяване следва да бъде показана здравна записка. ‼️
Решението, за работа на детските заведения през летните месеци, е взето взаимно от управлението на Община Разлог и ДГ “Радост ”, за поощряване общественото развиване и опция родителите да не излизат в насилствен отпуск, с цел да пазят своите деца.
ℹ️За спомагателна информация, молим родителите да се извърнат към детската градина или детската ясла, в съответното обитаемо място в община Разлог.
‼️Ако в същото време бъде отказано посещаване на някое дете, без основателна причина, молим пострадалите да подадат сигнал към Община Разлог.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР