Детски спортен празник "Том и Джери‘‘ 2019 се организира за

...
Детски спортен празник "Том и Джери‘‘ 2019 се организира за
Коментари Харесай

Празникът Том и Джери‘‘ ще върне децата към спорта

Детски състезателен празник "Том и Джери‘‘ 2019 се провежда за девета поредна година. Спортното събитие е ориентирано към децата в нашия град. Главната концепция на детския празник и шампионат под мотото “Да върнем децата към спорта “е поощряване към систематични спортни занимания и повишение на спортната просвета на децата от най- ранна възраст.

В празника ще бъдат показани художествена гимнастика, спортни танци, национални танци, мажоретни танци, йога, гимнастика и шампионат по футбол.

Детски празник "Том и Джери‘‘ 2019 ще се организира в зала "Сиконко " в София на 19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа. Очаква се да участват над 8000 посетители и деца. Поканени за откриването на събитието са доста известни лица в областта на дейния метод на живот, уравновесеното хранене и спорта.

В самодейността присъединяване ще вземат и деца от домове за сираци. Тази година организирането на празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на генералните спонсори на събитието едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец “ и "Day&Night ", Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Сокове ‘‘Флорина‘‘- производители на Плодова Напитка Fresh Premium, ‘‘БОДУ –СОТ‘‘, Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и Езиков център ‘‘Бизи‘‘.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР