Детски поведенчески психолог предупреди, че гледането на детския сериал Прасето ...

Детски поведенчески психолог предупреди, че гледането на детския сериал Прасето

Детето е палаво? Има лесен начин да го промените

Детски поведенчески психолог предизвести, че гледането на детския сериал " Прасето Пепа " може да направи децата по-палави, написа в. Мирър.

Консултантът по родителство и детско държание Софи Джайлс предизвести и че телевизионното излъчване може да насърчи децата да имат отрицателно отношение към родителите си.

Повечето родители с облекчение оставят детето пред тв приемника, когато би трябвало да свършат нещо, а малчуганът би трябвало да стои кротичък за малко.
 Ето по какъв начин у дома да е топло без високи сметки Ето по какъв начин у дома да е топло без високи сметки
През зимата вкъщи може да е топло и без да се налага да плащате големи сметки. Разбира се, не всеки може да се разреши скъпа изолираност...

Но макар че малкия екран може да наподобява като перфектното умерено разпръскване за енергични малки деца, се оказва, че някои от обичаните им стратегии могат да им причинят повече щета, в сравнение с изгода.

Не е загадка, че прасето Пепа е любимец, освен измежду младежите, само че и измежду родителите. Въпреки това методът, по който Пепа приказва с татко си, като го назовава " малоумен баща ", да вземем за пример, може да се окаже изключително нездравословно за подрастващото детско схващане.

„ Интересно е какъв брой необикновено застъпнически е методът, по който малкото прасенце приказва с баща Прасе, по какъв начин героите акцентират този разговор-по какъв начин въобще режисьорът е разрешил това да се случи “, възмущава се психологът пред вестника.

„ Това в действителност може да изкриви детската душeвност, и да знаете-децата са луди по Пепа! “, предизвести още Джайлс.

Източник: actualno.com