Детската кожа е много нежна и правилните грижи за нея

...
Детската кожа е много нежна и правилните грижи за нея
Коментари Харесай

Как къпането на детето може да бъде още по-забавно

Детската кожа е доста нежна и верните грижи за нея са повече от нужни. Къпането освен поддържа чистотата на тялото, само че и подтиква функционалностите на кожата, по тази причина е един от най-важните ритуали. Понякога обаче се постанова да прилагаме разнообразни дребни трикове, с цел да накараме малчуганите да влязат в банята, изключително когато би трябвало да мият и косата си. Доста увещание се постанова от време на време, нали? Но в случай че успеем да превърнем този обред в развлечение, това няма да бъде належащо.

Често на помощ идват и продуктите, които използваме, като новата серия на – Junior, която ни спомага в това да научим малчуганите да се къпят сами. А те постоянно са любопитни към усвояването на нови умения.

Още щом заловен продуктите в ръка, сме сигурни, че ще харесат занимателните пиктограми с упътвания, а по-късно ще усетят апетитните аромати. Докато вие ще бъдете спокойни за кожата на детето си, тъй като формулите на Junior са с висока приемливост и над 80% натурални съставки. Новата серия на е с овес от органично земеделие .



Двата душ-гела 2 в 1 , единият е с плодов мирис на малина, а другият – с круша, нежно почистват кожата и косата с лека пяна, без да нервират очите. Заедно с това хидратират и подхранват кожата. Ако косата на малчугана елементарно се заплита, то тогава посегнете към шампоана, който улеснява разресването . Той е с гальовен мирис на праскова, не нервира очите и прави косата блестяща, мека и най-много по-лесна за разресване.



При сходен проблем можете да употребявате и спрея с акациев мед от същата серия, който е подобаващ за деца над 3-годишна възраст. Така няма да ви се постанова да се гоните из цялата къща, с цел да оформите косата на дребното си момиченце.



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР