Децата по света могат да бъдат спокойни - глобалната коронавирусна

...
Децата по света могат да бъдат спокойни - глобалната коронавирусна
Коментари Харесай

Дядо Коледа и елените тръгнаха, ще долетят при децата

Децата по света могат да бъдат спокойни - световната коронавирусна пандемия и този път няма да им попречи да проследят придвижването на Дядо Коледа, който в навечерието на празника обикаля земното кълбо, с цел да разнася дарове, съобщи Асошиейтед прес.

Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД) оповести, че и тази година следи Дядо Коледа на 24 декември, както прави от 66 години.

От централата на НОРАД десетки доброволци поемат " неумолима вълна " от телефонни позвънявания. Те, взаимно с други доброволци, работещи отвън обекта поради протоколите за разграничаване по време на коронавирусната пандемия, дават отговор на въпроси като " Кога Дядо Коледа ще пристигна вкъщи? Какви бисквитки обича? ", споделя представителят на НОРАД Престън Шлахтър.
свързани новини6613на 27.12.2018
Още преди Дядо Коледа да излети през днешния ден със своята шейна, страницата на командването е посетена повече от 3 милиона пъти, отбелязва Шлахтър.

" Всяко домакинство, всяка страна би трябвало да се оправя с въздействието на пандемията. Дядо Коледа е икона и е източник на наслада за доста хора ", добавя представителят.

Тези, които се тревожат за сигурността на Дядо Коледа - или своята лична, могат да бъдат спокойни - положителният дъртак ще носи маска и ръкавици на всяка спирка. За интересуващите се от механически детайлности уеб сайтът на НОРАД предлага данни за пътуването като тегло на подаръците при политане, задвижване на шейна, еленски сили).
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР