Деца се хвърлят пред автомобили в горнооряховското село Първомайци, съобщава

...
Деца се хвърлят пред автомобили в горнооряховското село Първомайци, съобщава
Коментари Харесай

Шофьори алармират за голяма опасност в горнооряховско село, замесени са деца

Деца се хвърлят пред коли в горнооряховското село Първомайци, оповестява "Монитор ", базирайки се на водачи.

Хлапетата заставали на основната улица на селото във към този момент тъмната част на деня, към 19-20 часа и си играели, като се мятали и търкаляли по шосето пред приближаващите коли.

Някои от водачите признават, че са видели едвам в последния миг лежащите на пътя в тъмното малчугани, и е трябвало да демонстрират безчовечен инстикт и да скачат на спирачките с цел да не ги прегазят.

„ Бяха три момчета. Не ги видях в тъмното, само че не бяха доста огромни. Сигурно към 7-8 клас. Стояха си на тротоара и внезапно двете скочиха на платното и започнаха да се борят и да скачат, а след това паднаха на земята и започнаха да се въргалят. Движих се постепенно и имах време да спра и да ги напсувам.

Ами в случай че някой се беше изсилил със 80 или 100 км. какво вършим. Щеше да мине през тях и да ги остави на място. Тия деца нямат ли родители, които да се интересуват за какво още не са се прибрали по това късно време къщи”, възмущава се Димитър Петров.

За изскачащите пред колите хлапета алармират и други водачи. Те молят към всички свои сътрудници, на които им се постанова да минават с коли по мрачно, през Първомайци да бъдат изключително деликатни и да карат постепенно с цел да не оставят родители почернени за цялостен живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР