ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи казват, че имат значителни опасения

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи казват, че имат значителни опасения
Коментари Харесай

Федералните служби имат „значителни опасения за безопасността“ относно изтеглянето на теч на гориво на Ford и изискват отговори относно поправката

ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи споделят, че имат „ обилни опасения по отношение на сигурността “ по отношение на ремонта на SUV на Ford, който не е поправен течове на бензин, които могат да причинят пожари на мотора.

Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати изисква размери информация от автомобилния производител, до момента в който проверява поправката в изтеглянето на 8 март на близо 43 000 SUV Bronco Sport от 2022 и 2023 моделни години и Escape SUV от 2022. Всички имат 1,5-литрови мотори.

Форд споделя, че SUV имат горивни инжектори, които ще се спукат, позволявайки приключване на газ или пари покрай горещи елементи на мотора, което може да аргументи пожари, миризми на гориво и нараснал риск от пострадвания.

В писмо от 25 април до Ford, оповестено в четвъртък, Службата за следствие на недостатъци на организацията написа, че въз основа на своя обзор на ремонтите при изтеглянето, тя „ има вяра, че програмата за поправяне не адресира главната причина за проблем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР