Детективи за измами преследват брадат любовен измамник, за когото се

...
Детективи за измами преследват брадат любовен измамник, за когото се
Коментари Харесай

Полицията преследва брадат любовен измамник, обвинен в измамиване на мъже, които е срещнал в приложения за запознанства, за £50 000

Детективи за измами преследват космат любовен лъжец, за който се счита, че е измамил £50 000 от необвързани със самотни сърца.

Полицията се пробва да затвори мошеника, за който се счита, че е употребявал уеб сайтове за създаване на подправени връзки с мъже жертви, след което ги е употребявал за пари. Известно е, че идва от Лондон, обвиненият лъжец до момента е работил под псевдонимите Стефано Армани и Стефано Калиде.

Жертвите, които са се появили до момента, са от региона на Хертфордшир, като са измамили надеждни необвързани на повече от £50 000. Полицията на Хертфордшир към този момент насочи апел към всеки, който знае местонахождението на Стефано или който има вяра, че той или негов непосредствен може също да са били набелязани, да заяви.

Водещият стратегически суперинтендант на ЛГБТК+ полицията на Хертфордшър Оуен Пайл сподели: „ Имаме особено подготвени офицери за връзка с ЛГБТК+ в полицията на Хертфордшър, които могат да оказват помощ и поддържат жертвите. Всяка информация, която имате, без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР