Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова

...
Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова
Коментари Харесай

Скотланд Ярд обяви името на българката, издирвана за изчезналото момиченце Маделин Маккан

Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова по отношение на изчезналото преди 10 години британче Маделин Маккан, написа "Дейли Мейл ", представен от "Телеграф ".

Момиченцето е изчезнало през далечната 2007 година от курортния комплекс Прая де Луз в Португалия. Родителите Кейт и Гери отишли навечеря в близко заведение, само че като се прибрали, детето го нямало. 10 години по-късно детективите се хващат за показанията на свидетелка, която си спомнила, че в деня на отвличането видяла в региона на комплекса напразно да се мотае мистериозна жена, облечена цялата в лилаво. Непознатата просто стояла сама на улицата и зяпала една от постройките, което се видяло съмнително на свидетелката Джени Мурат, чийто наследник Робърт пък бил един от главните обвинени за изгубването на детето, напомня "Дейли мейл ".

Преди две седмици медиите на Острова още веднъж заговориха за случая, като загатнаха, че проверяващи търсят "жената в лилаво ", без обаче да загатват име. Медиите тогава писаха, че мистериозната жена е брачна половинка на мъж, осъждан за педофилия, който към този момент е мъртвец. Въпросният човек се казвал Стефан Тодоров. По времето на изгубването на Маделин семейство Тодорови работели на метри от комплекса, където отседнали родителите на Мади. Луиза била сервитьорка, а мъжът и боядисвал коли. Тодорови били разпитвани още при започване на следствието и отрекли да знаят нещо по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР