Дете се наряза жестоко при тренировка на футболна база в

...
Дете се наряза жестоко при тренировка на футболна база в
Коментари Харесай

Дете се наряза жестоко със стъкла на терен за футбол

Дете се наряза грубо при подготовка на футболна база в града и приключи с 12 шева в болница, предава Народоосвободителна въстаническа армия. За неприятната преживелица описа неговата майка Атанаска Панова в обществените мрежи. Тя е извънредно разтревожена, а задачата на поста ѝ е да се вземат незабавни ограничения и да няма други потърпевши малчугани.

10-годишният Димитър Илиев е четвъртокласник и тренира в състава на детския тим на „ Локомотив – Пловдив ”. Детето описа, че до момента в който упражнявало, се нарязало на стъкла на терена. Димитър и различен път е виждал стъкла на подготовка.

Футболната база е на Аграрния университет в града под тепетата. Игрищата обаче са отдадени на концесия на софийска компания. Екипът ни се срещна с представител на концесионера, който съобщи, че базата се стопанисва добре. „ Възможно е да са попаднали по някакъв метод стъкла на игрищата, само че мисля, че треньорите би трябвало да погледнат игрищата, преди да влязат да упражняват ”, сподели Светлозар Коев, който е избавител в спортната база. Той добави, че на място има и жива защита, само че все пак от време на време се случвало да намират оградата компрометирана. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР