Дете беше заснето да шофира автобус на градския транспорт, този

...
Дете беше заснето да шофира автобус на градския транспорт, този
Коментари Харесай

Видео показва дете, което седи в скута на шофьора на автобус от градския транспорт и държи волана

Дете беше снимано да кара рейс на градския превоз, този път в Пловдив. Опасната обстановка в снимана на видеоклип. На фрагментите се вижда по какъв начин момченце, седнало в скута на водача, кара рейс на градския превоз в града под тепетата. Авторът само че клипа твърди, че това се е случило по линия 10. Опасната обстановка се разиграва на многолюден бул. в пловдивския квартал „ Тракия ” – на метри от учебно заведение „ Черноризец Храбър ” и наоколо до автобусна спирка, оповестява.

„ Качвайки се в рейса, видях, че невръстно дете кара рейса и водачът му позволява да държи кормилото. Това продължи към 10 минути до идната спирка, където детето слезе. След това лидерът не е спирал на други спирки и е карал бързо и рисково ”, споделя Иван, който става очевидец на случилото се.



По думите му в рейса е имало и други пасажери, само че никой не реагирал на протичащото се. „ Детето беше на забележима възраст към 5-6 години ”, показва Иван.

„ След като се запознахме с видеото, стана ясно, че очевидно има нарушавания на разпоредбите за придвижване. Започнали сме инспекция, с цел да установим всички обстоятелства по случая. Ще спомагаме на правоохранителните органи за нарушаването на разпоредбите на придвижване. По отношение на неспирането на спирка и за неспазването на маршрут, са планувани наказания за всяко нарушаване от 1000 лв. ”, безапелационен е Георги Стоилов,директор на " Организация и надзор на превоза " вПловдив.

От компанията транспортьор обявиха, че ще извърши инспекция. Ако се окаже, че това е техен лидер,той ще бъде уволнен неотложно макар рецесията за водачи. Те дефинираха случилото се като „ неприемливо ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР