56-годишен мъж е загинал при пожар в къща в село

...
56-годишен мъж е загинал при пожар в къща в село
Коментари Харесай

56-годишен мъж е загинал при пожар в родопско село

56-годишен мъж е умрял при пожар в къща в село Оряховец общ. Баните. Сигнал за пожара е подаден на тел. 112, през вчерашния ден сутринта в 08:48 часа. На мястото на случая е изпратен екип на локалната пожарна работа. След потушаване на огъня, в помещението е открито безжизненото тяло на мъжът. Нанесени са материални вреди – опушени стени 100 кв.м и унищожено домашно имущество. Причините за пораждане на пожара са в развой на определяне. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В 05:46 часа, тази заран, на тел. 112 е получено известие за пожар в къща в село Проглед общ. Чепеларе. Към мястото са изпратени два екипа на пожарна работа Пампорово и Чепеларе. Огънят е погасен преди да обхване прилежащи здания. Нанесени са материални вреди, унищожена е 80 кв.м покривна структура. Няма потърпевши хора. Огнеоборците, навреме са евакуирали 4-ма индивида.

Причините за пораждане на пожара са в развой на определяне. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Паднала гръмотевица е провокирал пожар в селскостопанска постройка, намираща се в околност Кютюбурун в село Ерма река, общ. Златоград. Сигнал за произшествието е подаден на 07 май в 16:57 часа. Пламъците унищожили постройката и 150 кг. сено. Огънят е гасен от два екипа на пожарна работа в Златоград, оказана е помощ от чиновници на държавно горско стопанство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР