Десният адвокат Кенет Чезебро, един от ключовите архитекти на схемата

...
Десният адвокат Кенет Чезебро, един от ключовите архитекти на схемата
Коментари Харесай

„Очакват се още обвинения“: Експерти казват, че тайните туитове на архитекта от 6 януари може да доведат до „обвинения в престъпления“

Десният юрист Кенет Чезебро, един от основните архитекти на схемата за подправени гласоподаватели на някогашния президент Доналд Тръмп от 6 януари, скрил скришен акаунт в Twitter от прокурорите в Мичиган, който беше цялостен с изявления, които подкопават изказванията му пред проверяващите за ролята му в схемата за подривна активност на Тръмп, съгласно CNN.

Чесебро отхвърли да има акаунт в Twitter или какъвто и да е „ заместител Идентификационни номера “, когато бяха запитани от прокурорите от Мичиган предходната година, съгласно записите на изявлението му, получени от изданието.

Но K-FILE на CNN свърза Chesebro с скришен акаунт - BadgerPundit - въз основа на съвпадащи детайлности, в това число биографична информация за работата и пътуванията си, както и за фамилията и вложенията си.

Публикациите демонстрират, че преди изборите и дни след затварянето на изборните секции, Чесебро предизвиква „ надалеч по-агресивна тактика за подривна активност при изборите, в сравнение с по-късно сподели в своите Интервю от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР