Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна

...
Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна
Коментари Харесай

Десислава Радева не е шофирала колата, спряна за проверка от полицията

Десислава Радева не е карала колата, която е била спряна за инспекция от полицейски патрул. Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов разясни, че служителите на реда не са забелязали лампите на автомобила на НСО, които може и да не са били включени

"Тъй като това е огромна кола със затъмнени стъкла и това става вечерно време, са тръгнали след тях. При всеки случай, когато мине кола с тъмни стъкла и не е със специфичен режим на придвижване, тя се ревизира ", сподели пред bTV Каракачанов.

Той добави, че след това всичко се е изяснило, когато са видели, че това е кола на НСО и в нея се вози брачната половинка на президента.

Трябвало да има среща сред Министерство на вътрешните работи и НСО, с цел да се обясни въпросът и с цел да няма сходни недоразумения, стана ясно от думите на вицепремиера.

По-рано в редица източници бе публикувана информация, че Десислава Радева е взела участие в гневна гонка с две патрулки на столичното Шесто РПУ.

Президентството отхвърли публикуваната информация, че Радева е била спряна от полицейски патрул в квартал "Бояна " в София в сряда вечерта. От президентството оповестиха, че ще правят инспекция, с цел да уточнят събитията към случая.

Междувременно шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов изясни, че Десислава Радева не е карала автомобила.

"Случват се сходни случаи, само че ще търсим първопричината, откакто проучваме обстановката ", добави той. И добави, че всички останали детайлности ще опише след привършване на инспекцията.

"Не става въпрос за гонки, нито за опозиция. Ще се разберем с сътрудниците и ще си сътрудничим за изясняване на случая ", сподели ген. Антонов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР