Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка

...
Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка
Коментари Харесай

Президентшата се завърна, нападна грозно Светльо Иванов: Добър журналист или самопретенция за такъв?

Десислава Радева разяснява абсурда, избухнал в профила на някогашната пиарка на Корнелия Нинова – Бояна Босаджиева. Босанджиева разяснява присъединяване в „ 120 минути “ на някогашният енергиен министър Александър Николов, предава 24 часа.
„ Спрях да броя гостуванията на някогашния министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, само че повярвайте ми, прави усещане. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито един път не изиска да чуе позицията на актуалното управление на министерството. Нито един път. Седем месеца. Пиша това, тъй като и аз, както допускам и доста други, се прехласвах по тези думи на водещия при започване на предаването, които звучат като вярната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче прочувствените ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе, написа Босанджиева във фейсбук.
Под поста на Босанджиева с коментар се включва и журналиста Явор Дачков, който разяснява присъединяване на ексминитъра в 120 минути като платени изявления.
Дачков прибавя, че Светослав Иванов е добър публицист.
Под обявата се появява и отговор от първата дама, която прибавя „ Дали? Или самопретенция за добър?! “ Зрителско мнение, прибавя още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР