Деси Банова най-после се отърси от суеверията и взе решение

...
Деси Банова най-после се отърси от суеверията и взе решение
Коментари Харесай

Деси Банова: Синът ни с Росен е дивак, не е миличък като татко си!

Деси Банова най-сетне се отърси от суеверията и взе решение да покаже за първи път своя дребен наследник Йоан, който е наследил цвета на косата и буйните й къдрици. Детето й от президента Росен Плевнелиев до момента не е било показвано в общественото пространство.

Оказа се обаче, че малчуганът наподобява на синоптичката по визия, а по манталитет бил точна противополобност на баща си.

Известно е, че Росен Плевнелиев е измежду по-кротките, тихи и възпитани мъже у нас, изключително в политиката. За разлика от него обаче, дребният Йоан бил цялостна хала, пакост и половина.

Това описа самата Деси Банова като през смях призна, че и до през днешния ден се чудят на кого се е метнало това дете. " Няма такова ангелче и дяволче по едно и също време. Какъвто е дребничък извън, все гледа закачливо и се чуди каква беля да направи. Жив и здрав да ни е, само че нека се кротне като порасне ", споделя неотдавна русокоската в тв изявление.

Нито тя, нито мъжът й не мислят за още деца и това е обикновено. Деси към този момент е на 44 години и има две, а Плевнелиев има 3 деца от брака си с някогашната си брачна половинка - Юлиана Плевнелиева. За страдание първородният му наследник умря трагично до момента в който беше президент.

Ето я и единствената досега обществена фотография на Йоан:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР