Деси Банова най-после се осмели да публикува в социалните мрежи

...
Деси Банова най-после се осмели да публикува в социалните мрежи
Коментари Харесай

Синът на Деси Банова й одра кожата

Деси Банова най-сетне се осмели да разгласява в обществените мрежи фотография на сина си Йоан от връзката й с президента Росен Плевнелиев. Блондинката честити 1 юни на всички деца и сподели фото на своите две пораснали хлапета. Така Деси за първи път разгласява кадър на дребния Плевнелиев, който напряко й е одрал кожата. Банова скри лицето на 4-годишния си правоприемник, само че въпреки всичко се вижда бялата му кожа и русата къдрава коса, която е взел от майка си.
„ Честит празник на дребни и огромни деца! Какво мога да си пожелая с изключение на Господ да закриля децата ни! Не губете детското в себе си! ” – написа русокоската и разгласява кадър на Йоан и Йоана. И двете й отрочета са кръстени на Свети Йоан Кръстител, който е братовчед и предходник на Иисус Христос, който съгласно Евангелието, предсказва пришествието на Месията (Христа).

Деси Банова сама избрала името поради знамение, случило се с щерка й преди години. След раждането й Йоанна съществено тормозила родителите си, защото проходила много по-късно от предстоящото, и то посредством помощ от Господ. Навръх Великден Деси, някогашният й мъж Ивайло Граховски и всичките им родственици създали кръщене на щерка им в църквата „ Свети Йоан Рилски ”, която се намира в столичната Семинария.

„ Майка ми доста се притесняваше, че Йоанка няма да проходи. Но когато я заведохме в църквата, тя направи първите си крачки под масата. Баща й не можеше да повярва на това знамение ", признавала е Банова, която много пъти е споделяла за чудеса, съпътстващи живота й.

След като невръстната й дъщеричка проходила под купола на църквата, наречена на Йоан Рилски, майка й дала обет, че в случай че в миналото има и други деца, те също ще носят името на светеца в символ на благодарност и признателност. Заради това двете й отрочета носят едно и също име. Йоана е красиво дете, само че сигурно не е копие на звездната си майка. Малкият Йоан пък не е взел нищо от външния тип на президента Росен Плевнелиев, а е „ като две капки вода ” с майка си Деси Банова. Бившият държавен глава пък доста се радвал, че наследникът му наподобява на обичаната му жена - рус и синеок.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР