Деси Банова и президентът Росен Плевнелиев са в Атина, разкри

...
Деси Банова и президентът Росен Плевнелиев са в Атина, разкри
Коментари Харесай

Деси Банова и Росен Плевнелиев – влюбени, щастливи и в Атина

Деси Банова и президентът Росен Плевнелиев са в Атина , разкри водещата Гала в предаването „ На кафе ” по NOVA. Гала реши да даде изясненост по отношение на папарашките фотоси на двойката, които се появиха в интернет пространството във вторник.

На фрагментите се вижда по какъв начин Деси Банова и Росен Плевнелиев се прегръщат нежно на летище „ Хийтроу ” . Свидетел твърди, че двамата са се прередили за полет за Съединени американски щати. Това не било правилно по думите на Гала, която е говорила персонално със синоптичката .

„ Не са пътували за Щатите, сега двамата са в Атина. Полетът, за който са чакали, е бил цялостен и те самите са останали да чакат . Всъщност ходенето им до гишето е било просто информативно, поинтересували са се ”, изясни Гала и сподели фотография на влюбените.

„ Те сами ми я изпратиха ", добави тя. „ Много са щастливи, доста са влюбени, доста им се радваме, истина е, че са дружно ” . Гала означи, че Банова и Плевнелиев ще дадат първото си телевизионно изявление като двойка в четвъртък, 30 ноември , в предаването „ На кафе ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР