Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за

...
Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за
Коментари Харесай

Куп звезди рисуваха благотворително

Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лв. за 20 деца от община Стрелча. За благотворителния търг, президентът Първанов, подари икона на Света Богородица, която бе закупена от юрист Биляна Тончева.

Каузата поддържаха и представителите на марките за публични и булчински дрехи Terani Couture и Justin Alexander – сем. Куркутиади, както и кралицата на бижутата, Мирела Неночва – притежател на SSG. В самодейността на сем.

Чачови Звезди рисуват за децата на Стрелча, присъединяване взеха Ави Бенеди, Натали Трифонова, Красимир Аврамов, Рени, Ивана, Магда, Дара Екимова, Александра Петканова, Елизабет Методиева, журналистът Антон Стефанов, Меги Савова, най-популярните носителки на купите Мисис България и Мисис Баба, синът на Софи Маринова – Лоренцо, носителката на купата Мисис България 2012 – Йордана Димитрова, съпроводена от дъщеричката си – Кари и доста други.

В хотел Феста в столицата се събраха десетки другари, с цел да дадат старт на поредицата от благотворителни събития, отдадени на идеята Децата на Стрелча. Всички те изобразиха въображението си върху платно, направлявани от притежателя на изложба DaliVino – Кари Ангелова, сътрудник на събитието.

Със свои картини присъединяване взе и художничката и телевизионна водеща Констнатина Живова, а артистът Ники Сотиров изпрати свое произведение на изкуството.

„ Развълнуван съм и сърцето ми е цялостно, да видя всички вас тук. Благодаря на моята брачна половинка за концепцията и организацията на едно разширено, като мащаб събитие в поддръжка на Стрелчанската Коледа, на което не съм основател аз, само че съм горделив да продължа тази традиция. Благодаря, че отделихте от своето време да подкрепите нас и 20-е деца, които имат потребност от грижа и благополучие.” – съобщи по време на приветствието си кметът на Стрелча, Стойно Чачов.

„ Всеки има потребност от благополучие и топлота. В нашите ръце и сърца е да осигурим на децата на Стрелча една вълнуваща и уютна Коледа.” - добави Дони Чачова и анонсира идния обичаен, коледен концерт: „ Финалът на поредицата от благотворителни начинания ще се състои в Стрелча със звездно събитие на 20-и декември от 18.00 часа.”

Тя обави две от имената на участниците в него - изпълнителите Светослав Стойчев и Дара Екимова. Събраните средства ще бъдат разпределени сред 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР