Десетки известни личности изразиха скръбта си от преждевременната кончина на

...
Десетки известни личности изразиха скръбта си от преждевременната кончина на
Коментари Харесай

Кинозвезди и политици скърбят за Матю Пери

Десетки известни персони показаха скръбта си от преждевременната кончина на 54-годишния американски артист Матю Пери, придобил популярност като Чандлър от сериала „ Приятели “, оповестяват международните информационни организации.

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо, който е някогашен съученик на Пери в Отава, разказа кончината на Пери като „ шокираща и тъжна “. „ Никога няма да не помни игрите ни в учебния двор и знам, че хората по света в никакъв случай няма да не помнят насладата, която той им донесе “, написа Трюдо в обществената мрежа " Екс " (бивш Туитър) и добави: „ Благодаря за смеха, Матю. Беше обичан и ще ни липсваш “.

Бившата доближена до сърцето на Матю – актрисата Селма Блеър, също отдаде респект в Инстаграм: „ Най-старото ми гадже. Всички ние обичахме Матю Пери, а аз изключително. Всеки ден. Обичах го абсолютно. И той мен. И аз съм съкрушена. С разрушено сърце. Сладки сънища, Мати. Сладки сънища “.

Актрисата Мира Сорвино написа в " Екс ": „ О, не!!! Матю Пери! Ти, сладка, неспокойна душа!! Дано намериш и благополучие в парадайса, и да разсмиваш всички с изключителното си духовитост!!! “ Пери и Сорвино участваха дружно в телевизионния филм от 1994 година „ Паралелни животи “ (Parallel Lives).

Колежката на Пери от „ Приятели “ Маги Уилър, която играеше приятелката му Джанис в хитовото шоу, показа в Инстаграм: „ Каква загуба. На света ще липсваш Матю Пери. Радостта, която донесе на толкоз доста хора през прекомерно късия си живот, ще продължи да живее. Чувствам се толкоз доста благословена от всеки креативен миг, който сме споделяли “.

„ Телевизионната майка “ на Пери Морган Феърчайлд съобщи, че е потресена от новината за гибелта на артиста. „ Съкрушена съм от преждевременната гибел на моя „ наследник “, Матю Пери, написа тя в обществените мрежи и добави: Загубата на подобен брилянтен млад артист е потрес. Изпращам обич и съболезнования на приятелите и фамилията му, изключително на татко му, Джон Бенет Пери, с който работих по „ Фламинго Роуд “ и „ Фалкон Крес “. #RIPMatthew “.

Пейджет Брустър, която играеше Кати, в която той бе влюбен в четвъртия сезон на „ Приятели “, написа, че е „ доста тъжна да чуе за гибелта на Пери “ и добави: „ Той се държа отлично с мен в „ Приятели “ и всякога, когато го виждах през десетилетията по-късно. Моля, прочетете книгата му. Това беше неговото завещание – да оказва помощ. Той обаче няма да почива в мир.. Той към този момент е прекомерно ангажиран да разсмива всички там горе “.

Носителката на „ Оскар “ Октавия Спенсър също оплака гибелта на Пери в Инстаграм: „ Невероятно натъжена съм да чуя за гибелта на Матю Пери през днешния ден, написа тя и добави: " Неговият подарък за света ще бъде запомнен вечно. Изпращам любов на фамилията на Матю, приятелите, сътрудниците му и милионите му почитатели по света “.

Романтичният живот на Матю Пери също бе постоянно под прожекторите, защото той излизаше със звезди като Джулия Робъртс, Селма Блеър, Лизи Каплан и починалата Джейми Тарсес. Той обаче в никакъв случай не подписа брак и няма деца, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР