Десетки джигити фучат с над 200 км/ч, но няма как

...
Десетки джигити фучат с над 200 км/ч, но няма как
Коментари Харесай

Десетки джигити фучат с над 200 км/ч, но няма как да бъдат глобени за превишена скорост

Десетки джигити фучат с над 200 км/ч, само че няма по какъв начин да бъдат санкционирани за превишена скорост. Причината е, че всеки от тях се е изфукал с " геройството си " във Facebook или платформа за видеосподеляния в интернет, само че клипът му не е доказателство в съда, а нарушаванията не са засечени със сертифицирано техническо средство на КАТ, обясниха от " Пътна полицията " за " Телеграф ". 

Такъв е въпросът и с 31-годишния наследник на известната бизнес дама Мариана Печеян - Николай Кръстев, който се похвали в обществената мрежа на страницата tunning.bg с клип, на който подвига над 280 км/ч по улиците на Велико Търново с мощен " Нисан GT-R ". Няма по какъв начин да бъде глобен за превишена скорост, тъй като не е сниман с наша камера. Ако беше по този начин, наказването за него щеше да е лишаване на книжката за 3 месеца и 16 точки от контролния ваучър, прекъсване на автомобила от придвижване за 30 дни и глоба в размер на 3000 лв. ", прецизираха от Министерството на вътрешните работи. 

Вместо това против Кръстев е формирано досъдебно произвеждане. Ако се съберат задоволително доказателство против него, той най-вероятно ще отнесе административна глоба за безчинство на пътя, която нормално е сред 450 и 500 лв., Такава е и ориста на по към 10 души годишно, които от 2016 година насам са се похвалили във " Facebook ", че могат да натискат газта до над 200 - 250 км/ч. След рекордьорите е пловдивчанин, който вози другари с " Ауди " по автомагистрала " Тракия ". Видеото, споделено във " Facebook " през януари месец предходната година стартира от момента, в който километражът демонстрира 287 км/ч и когато стига до 299 км/ч. Тогава се чуват гласове, подканящи одобрително лидера да натисне още малко, с цел да станат 300. " 300 удари, 300! 302...Добре! 303! Уау! ", чува се глас на мъж, който тъкмо в този миг внезапно помъдрява и споделя култовото  " Стига, брат, стига ", с което свършва и клипът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР