Десетки деца с нетърпение очакваха началото​Официално бе поставено началото на

...
Десетки деца с нетърпение очакваха началото​Официално бе поставено началото на
Коментари Харесай

Започнаха интересните занимания в Лятна детска музейна школа 

Десетки деца с неспокойствие чакаха началото

​Официално бе сложено началото на Лятна детска музейна школа в Благоевград. Пред Регионалния исторически музей десетки деца с доста неспокойствие чакаха нетърпеливо началото на заниманията. Инициативата бе открита от Силвия Домозетска, шеф на Дирекция „ Култура, спорт и туризъм “ в Община Благоевград, която приветства музейните чиновници за организацията и интензивността им. „ Благодаря Ви от името на кмета Илко Стоянов за това, че успявате по този начин сърцато да вършиме музея привлекателно място за децата и да възпитавате у тях ученолюбивост и откривателски дух, разкривайки им по забавен метод тайнствата, които се крият тук!“ – сподели Силвия Домозетска.

​Лятната детска музейна школа е обичайната и се организира за поредна година. Тя започва от през днешния ден, 07 юни и ще продължи до 24 юни, в това число.

​Организаторите са подготвили стратегия, която включва занимания в областите „Природа“, „История“, „Археология“ и „Изобразително изкуство“.

Много смях, игри и въодушевление донесоха и специфичните посетители на празника – Къртичето, което е амулет на Лятната детска музей школа и маймунката на кексче „ Боровец.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР