Десетки дестинации са били проверени в последните дни в търсене

...
Десетки дестинации са били проверени в последните дни в търсене
Коментари Харесай

Защо бащата на Сашко не иска да се търси в гората до Брезник?

Десетки дестинации са били тествани в последните дни в търсене на дребния Сашко от Перник.

Издирването на Александър продължава интензивно седми ден. Детето е в неопределеност от 11 ноември 2022 г. Детайлно е тестван 20 километров радиус от мястото на изгубването му в планината „ Голо бърдо “ над Профилакториума в регионалния град. Многократно са тествани всички налични видеокамери за наблюдаване в региона, както и голям брой такива за защита на частни домове и публични пространства.

Полицаи и доброволци са ревизирали всички обитаеми места в общините Перник, Радомир, Брезник, Земен и Ковачевци. Сашко е разгласен за общодържавно търсене и търсенето му се прави въобще на територията на цялата страна.

Защо обаче гората край Брезник, за разлика от самото градче, остава зона, която не е претърсвана? Бащата на Сашко отклонява всеки искащ да претърси този регион, научи GlasNews.bg.

Както е известно, бащата има адвокатска фирма в Брезник и познава чудесно региона. За момента това остава мистерия.

Само преди минути Александър написа, че е се е подложил на детектор на лъжата.

" Детекторът на лъжата сподели, че споделям Истината, само че това не е от голяма важност за мен, тъй като сина ми го няма! Сашо, върни се към този момент! ", написа Цветанов.

Част от потребителите обявиха, че постоянно са вярвали на мъжа, а другите желаеха повече информация за резултатите от детектора, както и при кого е осъществен.

Сутринта мъжът сподели, че усеща, че Сашко е държан срещу волята му.

Междувременно от полицията обявиха, че са разпитани са над 12 очевидци, фамилията на изчезналото дете, учителите му, както и всички, чийто данни могат да оказват помощ в издирването. Проведени са голям брой беседи и диалози с неговия татко. Назначени са 2 броя експертизи.

Продължава издирването на нови очевидци и хора, който биха дали информация за детето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР